Obývák

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Autor
    admin
    Správce

Tak tenhle obýváček bych teda brala.:) Akorát bych se možná o tu bílou pohovku trošku bála. Nešpiní se to?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Pro rodinu s malými dětmi to není.

admin
    Správce

Špiní, jako všechno, ale je to textilní kůže, takže se dá naštěstí omývat 🙂

admin
    Správce

Renovuji si můj MALÝ obýváček a tahle sedajda by se mi tam akorád šikla. Mohli by jste poradit kde jí mám hledat?:S

admin
    Správce

Tahle je z Aska. Myslím, že jí stále mají v nabídce, viděla jsem jí asi před měsícem ve Štěrboholích 🙂

admin
    Správce

Chtěla bych se jen vyjádřit k postavení pohovky…v současném před bílou stěnou zaniká její atraktivita, před oranžovou stěnou by získal její vhled o sto bodů více….jinak regál s cd podporuje stísněnost prostoru.:-)Hezký den

admin
    Správce

Souhlasím s Akcinoli, barevně obrátit stěny.. Tato sedačka je rohová, tak by se patřilo ji umístit do rohu a též umístění akvária není příliš atraktivní řešení.. stojan s věží a cd zásobníky je už podle mého názoru přežitek. Taburet by mohl být ve stejné barvě jako sedačka..Současně obraz se mi zdá vzhledem k výšce sedačky příliš vysoko.. Hezký den..

admin
    Správce

zdravím vás, potřebovala bych poradit, protože si nevím rady. Chceme trochu zrenovovat obývák. Máme rok starou stěnu a konferenční stolek z jádrového buku+bílá lesk, světlou plovoucí podlahu.
    2 stěny jsou zelené a 2 bílé. Chceme kupovat sedačku a koberec pod stolek, ale vůbec si nevím rady v jakých barvách, aby to ladilo s tím zbytkem. Taky jaké volit barvy doplňků – závěs, květináče apod. Nynější barvy mě příjdou trochu mdlé, chtělo by to trochu oživit a zútulnit. Moc děkuji za vaše tipy.

admin
    Správce

klidně bych dala bílou sedačku, ne moc velkou, rohovou, a jestli chcete nechávat zelené stěny, tak např. zelené polštářky.
    Podívejte se na stránky firmy jech, máme od nich právě menší rozkládací rohovou sedačku:)

admin
    Správce

Zajímavý a pekný nábytek má Malvarosa, mrkni se nebo jestli bydlís v Praze, zajdi si do showroomu

admin
    Správce

Ta zelená výmalba je fakt super 🙂

mně by se k tomu hodila nějaká menší sedačka, jak již bylo řečeno, co třeba šedivé barvy? https://www.habu.cz/detail/3mistna-seda-pohovka-abbey-road-kolekce-love-sixty-55133 třeba něco takového 🙂

Viděla jsem u známé konbinaci zelené a šedivé sice v pracovně, ale vypadalo to moc hezky

admin
    Správce

sedacky hura do sconto nabytek, kozena krasna sedacka za super ceny. kuze nepopraska a vydrzi mame ji cca 6-7 let

admin
    Správce

Dobrý den, pokud chcete opravdu kvalitní nábytek, který vydrží, zkuste firmu Jelínek. Navrhovali nám obývák a ložnici na míru a jsme opravdu spokojení. Je to český nábytek a z masivu, naše děti dokázaly zlikvidovat nábytek třeba z Ikey už za dva roky. A od Jelínka zatím drží. https://www.jelinek.eu/vyroba-na-zakazku/

admin
    Správce

my obyvak kupovali cely komplet ve scontu, byl za perfektni cenu a hlavne ta kvalita je cislo 1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.