obklady v kuchyni

Úvodní stránka Fóra Obklady a dlažba obklady v kuchyni

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 10 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    admin
    Správce

dobrý den, budu předělávat celou kuchyň a prý se na zeď nemusí dávat klasické kachličky, ale lze tam dát sklo. nevíte o tom někdo něco víc, díky

admin
    Správce

Dobrý den, já už jsem takovou rekonstrukci zahlídla v časopise. Byl tam o tom dokonce i článek, že je teď velký hit pořizovat skleněný ,,obklad,, místo kachliček. Celé se to má jmenovat grafosklo a bylo to použité převážně v kuchyni, dokonce to mohla mít jako dvířka od skříněk. Majitelka si chválila i celkovou údržbu. Myslela jste toto sklo?

admin
    Správce

tak to jsem neslyšela… jak to vypadá?
    Taky chceme ted předělávat kuchyn, dívám se, kde koupit kachličky a dlažbu za nějakou rozumnou cenu :/

admin
    Správce

sklo? To teda taky nevím o co jde asi :/
    Jinak na levne dlažby a obklady můžu doporučit tento obchod levnedlazby.cz. Mám s nimi osobní zkušenost už 2x a jsem hodně spokojenej, za tu cenu skvělé.

admin
    Správce

Miloši oni mají i kamennou prodejnu? V Praze a Brně, vidim dobře? Že bych se tam osobně podíval..

admin
    Správce

Jestli se dobře dívám tak v Praze a v Kuřimi (;)
    Tak uvidíš

admin
    Správce

Jo vidíš, díky! Zajedu se tam podívat a uvidím. Každopádně díky za doporučení.

admin
    Správce

Mi se osobně moc sklo nelibí, hodně se mi, ale líbí něco jako je ta Mozaika tady http://www.rivesti.cz/novinky/obklady-do-kuchyne/ … právě budeme dělat novou kuchyň, tak věřím, že to sladíme tak, aby to mohlo v nové kuchyni být ten zadní obklad 🙂

admin
    Správce

zrovna to rivesti je velice známe Studio 🙂 nedávno jsem o něm četla a hrozně moc lidí si chválí ty obkladačky z Itálie 🙂 a vy máte doma ten černý obklad jo?

admin
    Správce

ano ten černý, je to jakoby imitace kamene 🙂 Jsou známí a hlavně jsou hrozně fajn 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.