Obklady a dlažby

Úvodní stránka Fóra Obklady a dlažba Obklady a dlažby

• Toto téma obsahuje celkem 74 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 74)
  • Autor
    admin
    Správce

prosím nejaký kontakt na pána Veselého nemáte ?

admin
    Správce

ahoj, já jsem z Prahy a sháním, kde koupit za nějakou dobrou cenu obklady, dlažbu do koupelny. Má někdo dobrý tip?

admin
    Správce

ahoj, já jsem z Prahy a sháním, kde koupit za nějakou dobrou cenu obklady, dlažbu do koupelny. Má někdo dobrý tip?

admin
    Správce

Škoda, že až z Prahy, to bohužel neporadím. Já jsem ze Slezska, z příhraničí. My jsme celou koupelnu i wc vybavovali z obchodu LeroyMerlin, nejblíže jsme to v době rekonstrukce měli do Bielsko-Biale. Nezůstalo jen u sanity, kupovali jsme tam nakonec většinu vybavení (osvětlení, koberce atd.). Domů jsme vezli půl tuny kachlí a vanu na střeše, celkem komedie. Kachle jsme vezli na 2X. S tím mám dodnes spojenou super historku, jak můj muž (typický chlap) nechal skladníka vyložit všechny kachle, pak zjistil, že ani náš kombík to nedá, tak ho nechal zpět polovinu materiálu naskladnit a jeli jsme pro to za pár dní znova :D:D . Takže teď, jak pro něco do Polska jedu, vesměs už něco malého, jezdím raději autobusem přes http://www.teroplan.cz najdu spoj a jsem v klidu. Nehledě na to, že teď už nám Leroye postavili místo Castoramy v polském Těšíně, takže je to opravdu za humny.

admin
    Správce

čau, tak to ti zrovna můžu poradit, podívej se sem levnedlazby.cz, jsou v Praze A Brně a jsou fakt super. Ceny jsou skvělé a mají výběr, mám od tamtud dlažbu a obklady. Taky jsme nedávno rekonstruovali

admin
    Správce

Ahoj a kde se prodává mramorový koberec?

admin
    Správce

No škoda, to mám fakt daleko 😀 😀
    autobusem jo?

admin
    Správce

No tak super! Moc díky hele, jdu se na to hned podívat 🙂
    Díky za tip

admin
    Správce

Zdravím, mě se moc líbí http://www.rivesti.cz,mrkni na to,myslím,že si vybereš,má to šmrnc.

admin
    Správce

Zveme Vás k nám. Jsme obkladové a koupelnové studio.
    http://www.noriele.cz

admin
    Správce

Chci se zeptat, uvažuji o pořízení kamenného koberce do koupelny a do předsině. Můžete mi poradit nějakého výrobce, který by mi to zároven byl ochoten rovnou položit? Moc mě tento povrch zaujal vypadá to fakt vyborně.

admin
    Správce

Tak jak to dopadlo, kde jsi nakonec vybral?

admin
    Správce

Nakonec jsem se byl podívat v tech levnych dlazbach a vybral jsem, takže díky heleď 😉
    (^)

admin
    Správce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli dělají i venkovní dlažbu a jak to vychází cenově? Děkuji

admin
    Správce

Sháním rustikální dlažbu na chatu, je nějaký specializovaný obchod v Praze nebo v okolí Prahy? Děkuju

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 74)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.