Obklady a dlažby

Úvodní stránka Fóra Obklady a dlažba Obklady a dlažby

• Toto téma obsahuje celkem 74 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 74)
  • Autor
    admin
    Správce

Nabízím realizaci koůpelen jedná se pouze o práci 12 letá skušenost v oboru.10leté působení ve Fa ALTABIX s.r.p. můžu zaslat foky provedený prací. Kromně drobností ( Prakání silikonů,výměna poškozené obkladačky či dlažby) žádná reklamace. pepan.vesely@gmayl.com

admin
    Správce

Dobrý den všem….před nedávnem se mi podařilo rozbít jednu kachličku na již hotové dlažbě v kuchyni…bylo mi řečeno že tento druh kachličky se prý už nedá sehnat…jedná se udajně o nějaké španělské kachličky….já však nevěřím tomu že se již nedá sehnat a proto hledám kde se dá…snad se najde hodný člověk který mi poradí kde je sehnat….jestli má někdo zájem mi pomoct tak ať pisne na email freedg@seznam.cz a já obratem zašlu foto kachličky kterou tak zháním..předem děkuji …s pozdravem Dominik Haša

admin
    Správce

Dobrý den nevíte někdo kde se dá sehnat obklad Kleopatra!Potřebuji 2,3 metry.Děkuji

admin
    Správce

V ústeckém kraji u pana Veselého lze sehnat dlažbu Kleopatra. Držím palec (^):))

admin
    Správce

Dobrý den,
    mohu poprosit o kontakt.
    Děkuji Pavel Hanzlíček

777012034

admin
    Správce

Dobrý den, taky jsem před nedávnem scháněl nějaké obklady a dlažby, co už nikde nebylo, no a objevil jsem to v Semilech, v prodejně obkladů nad nádražím. Pan Andrejsek mi poradil, vše sehnal a navíc pak i za velice dobrou cenu prodel další celou koupelnu. Pěkně mi udělal návrhy, dovezl a opravdu jsme byli spokojeni, mohu vřele doporučit. Mají http://www.obklady-semily.cz

admin
    Správce

ak si nezohnal, zostali mi este dva baliky obkladu, ja zhanam jednu listelu z tohoto obkladu – 20 x 7,4 cm, su tam nakreslene postavicky…nezostala ti jedna?

admin
    Správce

Jo zrovna dneska jem ho viděl v Brně v Globusu

admin
    Správce

Dobrý den, nemáte ještě na prodej tento obklad? tel. 606522080

admin
    Správce

prosim o kontakt na dlažbu KLEOPATRA potrebujem zohnať 6 ks na opravu dlažbu kleopatra ďakjem 0905 0636 096 Dušan Rais NITRA

admin
    Správce

Dobrý den, koukám na net a taky sháníte nebo jste sháněl obklady KLEOPATRA. Já je momentálně také sháním můžete mi prosím poradit, kde jste je sehnal? Pokud jste je sehnal.
    Děkuji moc za odpověď Martina

admin
    Správce

Tento web používám již několik let a jsem s ním nadmíru spokojen za celou dobu jsem nenašel firmu která by byla nějak nekompetentní. Opravdu skvěle profiltrovaný seznam stavebních firem. Proto se chci s vámi podělit o tento skvělý web. http://www.STAVBOMAT.cz

admin
    Správce

Také sháním obklady Kleopatra ( 20×25 ) cca 25 ks , mohu dostat prosím kontakt kde jsou k mání ?
    Děkuji M. lišková 737 832 629

admin
    Správce

to je strašně zajímavé když byl teprve před nedávnem založen

admin
    Správce

Dobrý den, před nedávnem jsem rekonstruovala kuchyň a pořizovala jsem si obklady ze stránek http://www.levnadlazba.cz, které mi doporučila kamarádka. Dlaždice jsou převážně z Itálie a Španělka. Já jsem s nimi moc spokojená, protože jsem měla určitou představu a na tyhle stránky jsem si napsala co asi hledám, oni mi odpověděli co by bylo asi tak nejlepší a nejvíc tomu odpovídalo a bylo to. Třeba by tam pomohli i Vám (;) Držím palce

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 74)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.