nová ložnice

Úvodní stránka Fóra Postele a matrace nová ložnice

• Toto téma obsahuje celkem 135 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 136)
  • Autor
    admin
    Správce

Myslis me ? 😀 ja takove barvy take miluji!

admin
    Správce

Zkuste mrknout na matrachello.cz, m jsme tam pořizovali postel, taky jsme chťeli levnějši protoze sme nemeli velky rozpocet. A jsme spokojeni za tu cenu. Maji tam i drazší a hezci veci, ale tak zalezi na penez a vkusu.

admin
    Správce

ANo myslim tebe 😀 ale myslim to ze srandy

admin
    Správce

Tak teda v nabytek max jsem byla a dostala jsem dnes na vanoce jsem dostala kuchyni na miru… jsem taaaak nadsena nemohu to popsat ani to se mi bude varit ode dneska

admin
    Správce

no vidis to, to by bad move manzelka take spokojena. ale bemuse dostat vsechno 😀 v nabytku max jsme si nechali delat nabytek na mire kdyz jsme staveli dum.

admin
    Správce

No, to mam radost nemuuzu z ni spat. 🙂 je to nejhezci darek za poslednich 5 let! 🙂

admin
    Správce

To je tead dost, 5 let 😀 to chapu zene to radost udela to verim no 🙂

admin
    Správce

Zkuste se prosim kouknout na http://www.nabytek-max.cz , je to perfektni nabytek na miru my jej s pritelkyni mame a jsme velice radi ze jsme si nechali delat nabytek prave tam .:)

admin
    Správce

To je jasne ze to zalezi na kvalite vyroby a dreva atd vsechno. 🙂

admin
    Správce

Urcite bych si uz v dnesni dobe nechal udelat nabytek do loznice na miru 🙂

admin
    Správce

http://www.nabytek-max.cz je perfektni obchod delaji veci na miru a jsme s manzelem velice spokojeni mame nabytek v loznici i obyvaku a super!

admin
    Správce

Krásná ložnice, jen nechci počítat kolik bude boulí o tu šikmou zeď :))

admin
    Správce

Dobrý den, tak jsem přemýšlela jak mám předělat naši malou ložnici. Rozměry ložnice jsou totiž 190cm na 430cm. Jedná se opravdu o malý kamrlík a proto jsem hledala co s tím. Nakonec jsem našla krásný článek v magazínu http://homezin.cz/media/jak-zaridit-malou-loznici

admin
    Správce

Zdravím, dlouho jsem nevěděla jakou barvu si zvolit do naší ložnice. já jsem chtěla sytě fialovou, ale manžel rozhodně ne. Nakonec jsem narazila na tento magazín homezin.cz 🙂 a v kategorii malování pokojů objevila inspiraci.Nakonec jsme se domluvili na tom, že ložnici budeme mít do modra.

admin
    Správce

Zdravím, dlouho jsem nevěděla jakou barvu si zvolit do naší ložnice. já jsem chtěla sytě fialovou, ale manžel rozhodně ne. Nakonec jsem narazila na tento magazín homezin.cz 🙂 a v kategorii malování pokojů objevila inspiraci.Nakonec jsme se domluvili na tom, že ložnici budeme mít do modra.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 136)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.