nová ložnice

Úvodní stránka Fóra Postele a matrace nová ložnice

• Toto téma obsahuje celkem 135 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 136)
  • Autor
    admin
    Správce

My máme čalouněnou postel na míru a matrace jsme si vybírali taky zvlášť aby nám seděli. Čalouněné psotele jsou super, hlavně v tom, že dne sis je už klidnˇ%e můžeš nadizajnovat sama, potahových látek je hooodne. Jsme spokojeni a myslím že i dlouho budeme.

admin
    Správce

My máme čalouněnou postel na míru a matrace jsme si vybírali taky zvlášť aby nám seděli. Čalouněné psotele jsou super, hlavně v tom, že dne sis je už klidnˇ%e můžeš nadizajnovat sama, potahových látek je hooodne. Jsme spokojeni a myslím že i dlouho budeme.

admin
    Správce

admin
    Správce

Zdravím, já nerada kupuji věci dlouhodobější spotřeby za levný peníz. Mám pocit, že je to pak dvakrát zaplaceno, protože pak zjistím, že jsem ušetřila na špatném místě. Nebývají většinou kvalitní. My jsme koupili novou ložnici přes Design Outlet a jsme spokojení. Ložnice je kvalitní a líbí se nám designově. Navíc jsme si u nich vybrali i vhodné doplňky.

admin
    Správce

Do čalouněné postele si můžeš vybrat vlastní matraci teď už je ten výběr hodně bohatý, navíc je opravdu výhoda že si můžeš zvolit barvu a materiál čalounění. Například tahle http://www.prospanek.cz/postel-fabio je podle mě prostě skvělá 🙂

admin
    Správce

tak to je fajn já měla za to že čalouněné postele se dělají jenom tak že je v nich matrace všitá

admin
    Správce

Koukám že je ta postel na kterou si sem dala odkaz celkem levná já měla za to že jsou takovéhle dražší. Zkusím zvážit koupi nové postele, ta naše přeci jenom už není nejnovější.

admin
    Správce

já bych chtěla postel ze dřeva ale za nějakou normální cenu, truhlář to má moc drahé, což je sice pochopitelný ale nemůžu si to dovolit

admin
    Správce

My jsme si s manzelem take poridili loznici a velice jsme s ni spokojeny je na miru jak jsem ji chtela a uz bych ji nemenila !! 🙂

admin
    Správce

Taky to zrovna řeším s tím nábytkem je to těžký když už najdu nějaký co se mi líbí tak je moc drahý a ten kde by mi cena vyhovovala se mi zase nelíbí a nebo by se nám nehodil do pokoje, nechat si nábytek udělat od truhláře by bylo fajn kdyby cena byla ale mnohem nižší, zatím se mi nejvíc líbí nábytek co mají na stránkách toho Prospánku co tu někdo sdílel i cenově se mi to zamlouvá.

admin
    Správce

Mně se moc líbí ty moderní ložnice s jednoduchou dřevěnou postelí a nábytkem, nějaké výrazné barvy kolem…

admin
    Správce

Odkud ji mate prosim smim se zeptat ? 🙂 diky moc

admin
    Správce

Urcite v pohode z nabytek max. 🙂

admin
    Správce

Zkus si udelat nechat nabytek na miru. od nabytek-max 🙂

admin
    Správce

Na ty je ujeta moje milovana manzelka. jak se to tu resi http://www.nabytek-max.cz u nas vyhral a vsichni jsme velice spokojeni.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 136)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.