Toto téma obsahuje celkem 135 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 136)
My máme čalouněnou postel na míru a matrace jsme si vybírali taky zvlášť aby nám seděli. Čalouněné psotele jsou super, hlavně v tom, že dne sis je už klidnˇ%e můžeš nadizajnovat sama, potahových látek je hooodne. Jsme spokojeni a myslím že i dlouho budeme.
My máme čalouněnou postel na míru a matrace jsme si vybírali taky zvlášť aby nám seděli. Čalouněné psotele jsou super, hlavně v tom, že dne sis je už klidnˇ%e můžeš nadizajnovat sama, potahových látek je hooodne. Jsme spokojeni a myslím že i dlouho budeme.
Zdravím, já nerada kupuji věci dlouhodobější spotřeby za levný peníz. Mám pocit, že je to pak dvakrát zaplaceno, protože pak zjistím, že jsem ušetřila na špatném místě. Nebývají většinou kvalitní. My jsme koupili novou ložnici přes Design Outlet a jsme spokojení. Ložnice je kvalitní a líbí se nám designově. Navíc jsme si u nich vybrali i vhodné doplňky.
Do čalouněné postele si můžeš vybrat vlastní matraci teď už je ten výběr hodně bohatý, navíc je opravdu výhoda že si můžeš zvolit barvu a materiál čalounění. Například tahle http://www.prospanek.cz/postel-fabio je podle mě prostě skvělá 🙂
Koukám že je ta postel na kterou si sem dala odkaz celkem levná já měla za to že jsou takovéhle dražší. Zkusím zvážit koupi nové postele, ta naše přeci jenom už není nejnovější.
Taky to zrovna řeším s tím nábytkem je to těžký když už najdu nějaký co se mi líbí tak je moc drahý a ten kde by mi cena vyhovovala se mi zase nelíbí a nebo by se nám nehodil do pokoje, nechat si nábytek udělat od truhláře by bylo fajn kdyby cena byla ale mnohem nižší, zatím se mi nejvíc líbí nábytek co mají na stránkách toho Prospánku co tu někdo sdílel i cenově se mi to zamlouvá.