nová ložnice
Úvodní stránka › Fóra › Postele a matrace › nová ložnice
- Toto téma obsahuje celkem 135 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22. 4. 2015 v 19:58 #58342adminSprávce
kupovala jsem si ji přímo na prodejně,jsou ale podle mě hodně seriozní obchod takže myslím že s doručením nebude problém,určitě mají na stránkách dobu doručení,mám ji skoro 2 roky a pořád je jako nová,nejlepší matrace co jsem zatím měla
25. 4. 2015 v 16:28 #58343adminSprávcetak super to ráda slyším už jsem si tam totiž jednu vyhlídla tak si ji objednám.ptala jsem se protože už se mi s matrací stalo že se po třičtvrtě roce proležela,člověka to nenapadne dokud se mu to nestane,ale je fakt že ta matrace byla z obchodáku no takže se to asi dalo čekat ale člověk je po takový zkušenosti hned opatrnější.tak díky
16. 5. 2015 v 21:41 #58344adminSprávceNejsi sama kdo má takovou zkušenost Šárko.Přitom když koukám na ten web toho obchodu Prospánek tak tam mají matrace za stejné ceny dokonce i nižší než mě stála matrace z obchoďáku co se proležela po čtyřech měsících!Holt se člověk v dnešní době musí ptát kde se dá na prodejce aby měl jistotu.V pondělí se chystám do toho Prospánku tak se potom podělím o dojmy.
21. 5. 2015 v 22:48 #58345adminSprávceTak mám matraci za 2 tisíce a je skvělá!Mám pocit jako bych spala v nějakém luxusním hotelu opravdu jsem nadšená že jsem za tak málo sehnala tak pohodlnou matraci!Teď ještě aby to vydrželo ale vypadá to i podle toho co jste tu psali že vydrží!
31. 5. 2015 v 21:01 #58346adminSprávceJá bych potřebovala nějaký vkusný nábytek do ložnice.Problém je že nám ji máme v nejmenším pokoji bytu takže všechno je na něho moc robustní.Potřebuju něco strohého ale elegantního…máte někdo takový nábytek?
10. 6. 2015 v 18:49 #58347adminSprávcetady http://www.centrumzdravehospanku.cz/postele mají vkusný nábytek a za dobré ceny.dá se hodně vybírat z rozměrů případně se i dohodnout na jiných rozměrech.my jsme byli s nákupem moc spokojení
29. 6. 2015 v 22:32 #58348adminSprávceA nakupovali jste přes e-shop jestli to dobře chápu?A nábytek vypadal stejně jako na fotkách?
30. 6. 2015 v 23:01 #58349adminSprávcenakupovali jsme přes eshop a všechno a v pohodě, nábytek vypadá stejně na fotkách takže jsme byli opravdu spokojení
8. 7. 2015 v 21:38 #58350adminSprávceDěkuju už jsme vybrali takže teď už se jenom těšíme až nám nábytek přijde
9. 7. 2015 v 23:18 #58351adminSprávceTak to dej potom vědět jak vypadal nábytek až přišel, ještě jsem nenakupovala přes eshop protože jsem měla trochu strach z toho..
9. 7. 2015 v 23:19 #58352adminSprávcedoporučuju zajít se podívat do interiérového centra Soho v Brně, mají krásný nábytek a bytově doplňky, za dostupné ceny 😉
22. 7. 2015 v 13:39 #58353adminSprávceDobrý den, já z tohoto obchůdku mám v bytě spíše doplňky, ale teď se budeme s přítelem stěhovat do vlastního a hlavně většího bytu a do ložnice mám namyšlenou zelenou v kombinaci s bílou postelí a bílou stěnou, ještě to vyladím závěsy a povlečením. Zakoukala jsem se do postele :http://www.zlutahala.cz/postel-200-bila-p18687 je naprosto úžaná hlavně proto, že je 200×200 cm a vzhledem k tomu ,že se rádi válíme a hlavně plánujeme brzy rodinu, tak by mohla být dokonalá, moc se mi líbí i cena, jen nevím jakou k tomuto stilu postele vybrat skříň, chci aby byla veliká, nejlíp se šoupacími dveřmi…Možná něco takového: http://www.zlutahala.cz/satni-skrin-advantage-p18700 a i ta cena je báječná, teĎ jen přestat váhat, protože mi to za ty peníze určitě při mé smůle někdo vyfoukne…
25. 7. 2015 v 11:06 #58354adminSprávceJá mam skoro všechen nábytek z eshopu žlutá hala. Jsem moc spokojena. Skříne za neuveřitelné ceny! Nemohla jsem si ani vybrat…. 🙂 Postel mám taky od nich, je kvalitní musím řict, máme ji síce jenom par mesicu, ale zatím je ako nová, nevrže vubec co je duležité 🙂 🙂 ale s matraci nejsem spokojena… :/ rychle se nám vyležela a přitom nebyla zrovan levná! Víte někdo poradit fakt kvalitní matraci ale za rozumnou cenu? Děkuji moc!
11. 8. 2015 v 22:44 #58355adminSprávceAhoj Nova tak ještě píšu že s nábytkem z toho centrazdravehospanku jsme moc spokojení,vypadá přesně jako na obrázcích a dřevo je krásně zpracované takže se nemusíš bát u nich nakoupit přes eshop 😉
17. 8. 2015 v 21:22 #58356adminSprávceMoc hezký a kvalitní nábytek do ložnice mají v Prospánku – http://www.prospanek.cz/. Je z kvalitního masivu a je vkusný a praktický.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.