Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
Mám spoustu nádobí ve staré kuchyni ještě po babičce. Příští rok se chystáme na kompletní rekonstrukci kuchyně a s tím bych si chtěla pořídit i kompletně nové vybavení kuchyně včetně nádobí. Spotřebiče už mám celkem vybrané s návrhem kuchyně, ale v nádobí ještě jasno nemám. Dívala jsem se, že se dá nádobí pořídit z více materiálů, a tak bych se chtěla zeptat, se kterým materiálem máte nejlepší zkušenosti?
Kvůli manželovi jsem potřebovala začít vařit zdravě. A jelikož má nejradši smažená jídla, tak jsem potřebovala sehnat pánvičku, kde by se dalo smažit na minimální vrstvě tuku. Proto jsem si zjišťovala informace po kamarádkách. Přítel od jedné kamarádky vaří v luxusní restauraci. Ten mi doporučil, abych vyzkoušela pánvičku s titanovým povrchem.
Zkoušela jsem to postupně, kdy jsem přidávala pořád méně a méně tuku, až jsem došla na jednu kávovou lžičku na celé smažení. Mám titanovou pánvičku z obchodu zgastro .cz. Na nádobí dávají 25 let záruku na nezkroucení dna a dokonce se dá pánvička umývat pomocí tepelného šoku. To znamená pánvičku pořádně rozpálit na plotně a potom rychle zchladit pod tekoucí vodou. Pánvička potom zůstane dokonale čistá.
Mně chybí v kuchyni úložný prostor, mám skřínky všechny plné a komoru nemám. Uvažuju nad nějakým skladným malým regálem, do kterého bych mohla dávat věci, tipy?