Nízkonákladové stavby

Úvodní stránka Fóra Stavba Nízkonákladové stavby

• Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 39)
  • Autor
    admin
    Správce

My už teda naštěstí jistotu práce jakž takž máme 😀 a jelikož to u nás není tak jak říkáš a hypotéku mi dají, tak do toho asi investujeme, pasivní byty se nám dost líbí no 😮

admin
    Správce

Já bych do toho být tebou šla, to je můj názor …

admin
    Správce

Jo, tak do toho jdeme, už jsme si jeden byt rezervovali, tak snad toho jednou nebudeme litovat 😀 Díky za reakce, všem 😮

admin
    Správce

Zdravím, je tomu par dni kdy jsem na tohle tema nekde narazila na netu a docela me to zaujalo, je to nekdo kdo s timto ma primo zkusenosti a bydli v takovemhle domecku? 🙂

admin
    Správce

Zdravím, je tomu par dni kdy jsem na tohle tema nekde narazila na netu a docela me to zaujalo, je to nekdo kdo s timto ma primo zkusenosti a bydli v takovemhle domecku? 🙂

admin
    Správce

admin
    Správce

No zkusenost moc ne, ale co s pritelem se koukame na bydleni, tohle nas taky zaujalo hlavne to jejich reseni vseho v byte, je videt ze tam pracuji orpavdovi profici a hledi hlavne na prostredi a ekologii:) docela zajimavou nabidku techto bytu meli na jrd.cz..:-)

admin
    Správce

V tomhle mas pravdu, vsude se v tom domecku ci byte snazi o male spotrebe veskere energie a celkove to bydleni pak vyjde na pekny penize 🙂

admin
    Správce

No u te firmy jrd, muzes treba jen tak napriklad na elektrice usetrit az 7-15 tisic rocne, coz je nadhera‘!!

admin
    Správce

No to je uzasny, a to je jen u energie ze, co teprve ty dalsi uspory

admin
    Správce

Prosím, a kolik se da tak rocne usetris v takovemhle bytecku ci dome?

admin
    Správce

Rekla bych se pomerne dosti, mam znamí co v takovem bytecku bydli a moc si to pochvaluji, za mesic za energie plati vazne smesne castky..:-) ten bytecek se jim za par let zaplati sam

admin
    Správce

Za mě a meho muze je to nejlepsi zpusob dnesniho bydleni, lepsi jak v panelaku, kde se clovek v zime klepe a v lete nevim jak by utekl teplem

admin
    Správce

A co s usporou energii, kolik se da tak u nejake firmy usetrit?

admin
    Správce

Jo, tak do toho jdeme, už jsme si jeden byt rezervovali

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 39)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.