Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 39)
My už teda naštěstí jistotu práce jakž takž máme 😀 a jelikož to u nás není tak jak říkáš a hypotéku mi dají, tak do toho asi investujeme, pasivní byty se nám dost líbí no 😮
Zdravím, je tomu par dni kdy jsem na tohle tema nekde narazila na netu a docela me to zaujalo, je to nekdo kdo s timto ma primo zkusenosti a bydli v takovemhle domecku? 🙂
Zdravím, je tomu par dni kdy jsem na tohle tema nekde narazila na netu a docela me to zaujalo, je to nekdo kdo s timto ma primo zkusenosti a bydli v takovemhle domecku? 🙂
No zkusenost moc ne, ale co s pritelem se koukame na bydleni, tohle nas taky zaujalo hlavne to jejich reseni vseho v byte, je videt ze tam pracuji orpavdovi profici a hledi hlavne na prostredi a ekologii:) docela zajimavou nabidku techto bytu meli na jrd.cz..:-)
Rekla bych se pomerne dosti, mam znamí co v takovem bytecku bydli a moc si to pochvaluji, za mesic za energie plati vazne smesne castky..:-) ten bytecek se jim za par let zaplati sam