Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 39)
Moje kolegyně si pořídila jeden pěkný byteček v Malešicích a pozvala nás na kolaudačku 😛 Ten byt byl překrásný, plný sluníčka a strašně čistý, říkala, že tam nemusí ani uklízet, prach se tam nedrží a stejně to vypadá nádherně, že ta čistota není na úkor designu 🙂 Hned za terasou mají malou zahrádku, kolem překrásný park a plno dětí a pejskařů 😛
Nám kousek od baráčku postavili takovýto komplex a a ta cena je sice vyšší, ale ono se to pak vrátí na těch energiích a třeba pro rodinu s nemocným dítětem (astma apod.) to bude mít asi docela fajn …
Není, všechno je to dostupné MHD, však se podívej třeba na jrd.cz, staví pasivní domy a když se podíváš, kde to leží, tak vidíš, že všechno co potřebuješ máš všude kolem a toto je u všech 😛
Pokud je k dispozici pozemek,pak rozhodně domek.Cenově to taky není špatný obvzláště pokud jsou hypotéky u dna.U nás staví domky fa Ground speed domky do milionu a je to skoro pasivní dům,takže náklady na otop minimální.Nedávno jsem viděl fotky z jejich stavby a patro postavili za dopoledne.Dřív dělali montovačky z panelů Ecotherm panel ale teď maj nějakou novou technologii z německa,která se nemusí dodatečně zateplovat.Takže pokud je domek postavenej za měsíc a náklady minimální,určitě domek a hlavně ten božskej klid.:P
Mně se líbí to, že vypadají tak překrásně, i s tou zelení kolem a u každého bytu je buď předzahrádka nebo terasa, když jsme my sháněli bydlení, tak toto byl nadstandard …
Ty komplexy od toho jrd.cz jsou opravdu velice úchvatné, jela jsem za kamarádkou do Prahy a jen jsme šly okolo a obě dvě jsme si říkaly, proč tady nebydlíme, že jsme si asi našly špatné přítele, když nemají na to takový byt koupit a musíme bydlet v podnájmu 😀 😀
Ale hele, vem si to tak, co dáváš do pronájmu, tak kdyby jste to dali do hypotéky a koupili si třeba ten byt, tak rozhodně uděláte líp než měsíčně dávat třeba deset tisíc za něco co nikdy nebude tvoje? Já si opravdu myslím, že ty domy jsou hodně dobré a koupit si v něm byt, není špatný nápad 🙂
Zrovna nedávno jsme se s mamkou o tom bavily, že to co mi dávali během studií na nájem, tak klidně mohli dávat na hypotéku… Potom, co jsem dostudovala a našla si práci, tak je to vlastně ten stejný problém… Jen je blbé, že když nemáš jistotu práce a příjmu, tak je to s tou hypotékou těžké…
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 39)