Než koupíte plastová okna 2

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Než koupíte plastová okna 2

• Toto téma obsahuje celkem 26 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 16. až 27. (celkem z 27)
  • Autor
    admin
    Správce

Plastom je firma hrůz,okna jim vyrábí euro jordán v kvalitě bídné a dodací termíny stršné Nekvalitní výrobek a nekvalitní montáž

admin
    Správce

No bych to tak neviděla . My jste si zakázku u společnosti Euro Jordan realizovali a byli jsme naopak velice spokojeni . Doporučila jsme všem svým známým 🙂

admin
    Správce

Dobrý den jak dlouhytermýn?já sem zadal okna 13 září a doposud nejsou,samé výmluvi a okna nejsou.

admin
    Správce

Tento web používám již několik let a jsem s ním nadmíru spokojen za celou dobu jsem nenašel firmu která by byla nějak nekompetentní. Opravdu skvěle profiltrovaný seznam stavebních firem. Proto se chci s vámi podělit o tento skvělý web.

http://www.STAVBOMAT.cz

admin
    Správce

Mám okna od Eurojordánu a max. spokojenost. Okna v bytě 3+1 vybouraný a dány nový za 2 h, včetně uklizení, perfektně a rychle odvedená práce, navíc v té době jsem obeslala 6 firem a Eurojordán byl o 20 tisíc levnější než další konkurence, navíc jsem dostala do všech oken žaluzie zdarma 🙂

admin
    Správce

a pak jsem se probudila do špinavého mosteckého rána plného prachu z uhlí ….

admin
    Správce
    admin
    Správce

Odkoupím zbylé okna, dveře sanitu atd.
    Nové nebo použité neni podmínkou.
    Dále veškerý stavební materiál, nářadí.
    usedparts@seznam.cz

admin
    Správce

Dobrý den, my tedy máme bohužel nepříjemnou zkušenost s fy Aokna.cz.Ty teda nedoporučuji nikomu.Okna dne nejnověších technologií – pětikomora a trojsklo – výsledek je nic moc – stejně celkem zima i s podobnými náhlady na vytápění. Pod fr.okny zdola táhne (prej tam zapoměli dát nějakou těsnící lištu), kliky nejsou pořád dovírat a dvěře naráží pořád rámem – je to pořád zkrátka rozeštělovaný. Hold levný okna. :*

admin
    Správce

Já sehnal plastová okna se slevou 60% na http://www.hyperslevy.cz/
    Doporučuji všem.

admin
    Správce
    admin
    Správce
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 16. až 27. (celkem z 27)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.