Nejlevnější nábytek www.luxus-mobel.cz
Úvodní stránka › Fóra › Pohovky a křesla › Nejlevnější nábytek www.luxus-mobel.cz
- Toto téma obsahuje celkem 46 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 12. 2010 v 22:53 #56868adminSprávce
Dobrý den,
čtu tuto diskuzi a nestačím se divit. I já jsem po x letech poklidného nakupování na Internetu narazila na pana Luptáka a poslala mu 5000,- zálohu za sedačku, kterou nedodal. Budu kontaktovat paní, která tu uvedla tel. číslo a přidávám se k žalobě. Nejde mi ani tak o ty peníze, to přežiju ale vidím že pán je velmi čilý:X a je mi líto všech kteří by se ještě napálili.2. 1. 2011 v 16:54 #56869adminSprávceDobrý den, i my jsem objednali sedací soupravu z kůže, Lugano se prý ani v jiném materiálu nevyrábí, a obdrželi sedací soupravu z ekokůže. Též se pan Lupták velmi divil a slíbil její okamžitou výměnu. A samozřejmě nic. Již jsme ho nesehnali. Stěžovali jsme si na ČOI, výsledek nám zatím nesdělili. Rádi bychom se přidali k žalobě. Můj tel. je 607941418.
2. 3. 2011 v 7:34 #56870adminSprávcemyslite si ze nikto si nevsimne stale rovnake autorske cislo 86.49.51.xxx a ze len z tohto cisla sem chodia same pozitivne prispevky? ste hlupak a dost trapny
6. 7. 2011 v 18:46 #56871adminSprávceto je klamstvo pozitivne reakcie si tu pisete sami co?
6. 7. 2011 v 18:58 #56872adminSprávceNeverim ze ma niekto s panom Marekom Luptakom a firmou luxus-mobel alebo neviem kolko tych stranok s nabytkom ma este vytvorenych, dobru skusenost. zalohu vzal sedacku nedoviezol a komunikacia ziadna..takze kladne ohlasy si pise pan podvodnik asi sam. nejde mi ani tak o vratenie penazi..nestoja mi za to, ale nechcem, aby mu to len tak lahko preslo..prajem mu nech si oddychne vo väzeni a nenecham to tak. nech pika za to, co spravil
6. 7. 2011 v 19:23 #56873adminSprávcetake rozpravky si vies komu vypisuj (_):X
12. 10. 2011 v 8:55 #56874adminSprávceMarek Luptak který vystupuje jmenem LUXUS MOBEL (firma jeho pritelkyně Murgašové) je podvodník a dlužník. Okrádal a podváděl nejen zákazníky, ale i zřejmě i některé nasmlouvané dopravce a dodavatele. Jak je možné aby tato dvojice podvodníků podnikala v Čechách, když už i na Slovenku mají horko pod nohama a museli se přestěhovat do Čech. Umí být milí a přesvědčiví. Myslím si, že jedinou správnou adresou pro tyhle grázly je Mírov, Bory, Valdice nebo podobné zařízení na Slovensku.
21. 2. 2012 v 17:48 #56875adminSprávce..koukám, že se tu shoduje pár IP adre :Ss, které až moc podeřezle, pozitivně vychvaluji (nejspíše svůj vlastní nábytek) 😀 Odradilo mě to!!! Objednala jsem zboží http://www.emkonabytek.cz . A vše o.k. jsem spoky. Čuus 🙂
27. 6. 2012 v 12:28 #56876adminSprávceTak zkus http://www.isedacky.cz/ myslím, že jsou zde lepší ceny a i kvalita než na luxus-model.cz
23. 9. 2012 v 9:42 #56877adminSprávcetaké mě recenze zde od tohoto obchodu odradili,jdu hledat dál.
14. 1. 2013 v 19:53 #56879adminSprávceTato firma a pan Lupták nám dluží 24tis za dopravu je to podvodník
14. 1. 2013 v 19:54 #56878adminSprávceTato firma a pan Lupták nám dluží 24tis za dopravu je to podvodník
28. 8. 2013 v 17:26 #56880adminSprávceDěkuji za vaši recenzi, málem bych se taky nechal nachytat…
27. 11. 2014 v 19:22 #56881adminSprávceDobrý den, za jak dlouho Vám přišla zásilka z této firmy domů? Já už nějaký čas sháním různé dárečky pod stromeček, ale i nábytek s různými originálními kousky. Ale na stránkách DesignOutlet mají slušný výběr, díky za dobré doporučení, určitě si z těchto stránek vyberu, nemáte nějaké zkušenosti s objednáváním u nich? Já aby mi to stihlo všechno přijít od Vánoc.
3. 4. 2015 v 10:39 #56882adminSprávceObchod jak tak koukám má svou letitou historii. Koupili jsme před měsícem postel, přišla nám odřená, poškozená a špinavá od mazu. Reklamace se táhne doteď, nemáme peníze ani postel, jen hromadu krabic, na které můžeme spát. Jednání obchodu je naprosto otřesné. Záměrně nám pokládají telefony a na emaily nereagují. Když jsme shválně volali z jiného telefonu, řekli jsme o jaký problém se jendá, řekli nám že máme respektovat pravidla obchodu a komunikovat přes email, a telefon nám hned položili.
Navíc paní jednatelka firmy mi napsala mail, že nemůže za to, že nám stále navrhují termíny doručení a nám stále nevyhovují. A proto nám jen tak dle svého uvážení prodlkužuje reklamační dobu ze zákonných 30ti dnů na dva měsíce. Když pominu to, jak se obchod chová a že na nás vysypali spoustu lží, abychom zavřeli pusu, stále nemáme ani zboží, ano peníze, a už to jsou bezmála dva měsíce.
Mimochodem, hledejte firmu pod více názv, neustále se mění: Supermobel, Nejlevnější nábytek, Living Trade, Ložnice King…. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.