Nejlepší koupelny čtenářů oBydleni.cz – vítězná koupelna!

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Nejlepší koupelny čtenářů oBydleni.cz – vítězná koupelna!

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    admin
    Správce

Celkem nevím, jak mohla tato koupelna vyhrát. Je podle mě naprosto přeplácaná tou mozaikou. Mozaika jako taková se mi líbí, i když mi u manžela neprošla. Ale čeho je moc, toho je příliš.

admin
    Správce
    admin
    Správce

Mozaiky je opravdu příliš,taky umístění toalety je jako pěst na oko.:S

admin
    Správce

Koukám na vaše reakce jako blázen, fak to myslíte vážně? Vždyť kdyby vám takovou koupelnu někdo nabídnul, hned byste po ní skočili:D

admin
    Správce

Mozaika jako taková je tak výrazný prvek, že by se s ní mělo zacházet opatrně. Na tak velké ploše, jako je u této koupelny se tak úplně znehodnotí celkový dojem, jaký by mohla dělat. Kdyby když už je jí tam tolik, nebyla aspoň na té podlaze – ta by měla být jednobarevná. Takovouhle koupelnu bych nechtěla.

admin
    Správce

…tak kdyby mě tuhle koupelnu opravdu někdo nabídl, a třeba i zadarmo, tak opravdu řeknu NE! Těch výrazných prvků je tam ažaž, navíc celé uspořádání si nemyslím že by bylo nějak praktické. O vkusu mluvit nebudu, to je každého věc, a co člověk to rozhodně jiný. Takže vážně nejhezčí??Zajímalo by mě kdo posuzoval:-|

admin
    Správce

A co ty odpadové hadice od umyvadla? A pokud mají v domě ještě jednu relaxační koupelnu, nebylo by tam místo pro prádelnu? Luxusní vítěznou koupelnu s těmito rozměry si nepředstavuji s pračkou. Jo, pokud by to bylo v bytě 1+kk nic bych proti pračce neměla(_)

admin
    Správce

Koupelna se mi velice líbí,chybí mi zde pouze nerez sifon pod umyvadlem,ale ten se dá dodat kdykoliv.Je opravdu super.:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.