Nejlepší koupelny čtenářů oBydleni.cz – 8. část

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Nejlepší koupelny čtenářů oBydleni.cz – 8. část

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    admin
    Správce

je to takove… bile… 🙂

admin
    Správce
    admin
    Správce

je to snad nejmenší koupelna co jsem kdy viděla 🙂

admin
    Správce

No čekal sem od toho víc než jen obyčejné koupelny. Všechny co jsem zatím viděl vypadají jako koupelny 10 let staré, čekal jsem něco modernějšího.

admin
    Správce

Taky bych čekal něco modernějšího a originálnějšího, ale ruku na srdce…kolik „modernějších“ koupelen jsme u svých známých, „obyčejných“ lidí, viděli:)

admin
    Správce

Tohle je sice super moderní a hezké, ale spíš to vypadá jako fotka z nějaké výstavy (viz podlaha)… 🙂 Samozřejmě málokdo má dostatečně velkou koupelnu a tlustou peněženku na podobné zařízení koupelny. Já ten seriál beru jako náměty, co se dá udělat s rekonstrukcí koupelny, a někdo má to štěstí, že se nemusí limitovat místem a někdo (jako v tomto případě) ano…

admin
    Správce

jj, je to z výstavy, mám v plánu něco podobného ale zatím chybějí finance 🙁 takže to eště musí nějakou chvíli počkat, jsem hold náročnej.

admin
    Správce

Já myslím, že tak malé koupelny se nacházejí v panelácích běžně (8)) Bydlela jsem v takové přes 20 let (u rodičů). Akorát že dveře byli v místě umyvadla a umyvadlo v místě žebříku (otočné nad vanou). A ještě se tam vejde i pračka :]]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.