Nejlepší koupelny čtenářů oBydleni.cz – 5. část

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Nejlepší koupelny čtenářů oBydleni.cz – 5. část

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Autor
    admin
    Správce

(^)

admin
    Správce

A jakých? Mohla bys to trochu rozvést? (;)

admin
    Správce

tak krásný prostor včetně klenutých stropů mohl být zařízen jako koupelna mnohem lépe

admin
    Správce

V takhle obrovske koupelne se dalo vymyslet neco mnohem lepsiho.
    Cele je to chaoticke, rozhazene a ten zachod jen tak „prsknuty“ v rohu, hruza. Mela tam byt aspon mala zidka a ted mi vubec nejde o soukromi.
    No a ty dvere na terasu nebo kam, to se mi vubec nelibi.

admin
    Správce

Dost nevyužítý prostor. Souhlasím, že záchod by měl být oddělený, mají tam přece místa i na dva oddělené záchody:]]Jediné co se mi na téhle koupelně líbí je výběr barev.

admin
    Správce

No myslím že zas tak hrozné to není. Mě ani neoddělený záchod tak nevadí. Doma máme tak malou koupelnu, že mít takovouhle, vůbec bych si nestěžoval:P

admin
    Správce

Koupelna se mi nelíbí.Nechápu,proč si nedali do nové koupelny závěsný záchod,takové skříňky :(,hrozný radiátor a chtělo by to nový koš na prádlo :X.No hrůza

admin
    Správce

Nelíbí se mi ani barevně ani uspořádání…wc bych každopádně oddělila a ty oblouky na stropě-to je snad bývalý chlév nebo co? (_)

admin
    Správce

je to prostě huuumus

admin
    Správce

Koupelna je až příliš veliká a nebo velmi špatně uspořádaná. K čemu vlastně je ten obrovský prostor uprostřed celé místnosti? Budou se tam pořádat taneční hodiny? A když už tedy záchod neoddělený, proč vedle něj nedat i bidet? Myslím si, že je to nejen moderní, ale hlavně velmi praktické a hygienické. No a v neposlední řadě to skvěle vypadá, zvlášť když je bidet i WC od stejného výrobce ze stejné série. Byrvy jsou dost mdlé a ty skříňky – nic moc. Chybí tomu nádech luxusu, což se dá pořídit za méně peněž, ale lepším výběrem doplňků. Nelíbí

admin
    Správce

Mě příjde koupelna barevně sympatická, ale jinak taková prázdná neosobní. Přidala bych velkou kytku, bidet.

admin
    Správce

oupelna na mě působí, jak když vstupuji do lázenského prostoru Lázní Aurora. Neosobní a maximalistické.(_):-((8))

admin
    Správce

Taky se mi moc nelibi. Hlavne wc- vic do rohu ho uz dat nemohli….Pritom takoveho mista je okolo, chtelo by to velkou kytku, vanu vetsi. Celkove nic moc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.