Nejhezčí dětské pokoje čtenářů oBydleni.cz – II. díl

Úvodní stránka Fóra Dětské pokoje Nejhezčí dětské pokoje čtenářů oBydleni.cz – II. díl

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    admin
    Správce

Pokoj je to pěknej, hezky barevnej (^) povedlo se(;)

admin
    Správce
    admin
    Správce

To je hezký??? Přeplácanost a na první pohled to na mě působí jako neskutečnej chlívek. (_)

admin
    Správce

Možná přeplácané, možná ne, jak se na to kdo dívá. V prvé řadě jde zřejmě o panelákový byt a dětský pokojíček je poměrně malý a tak lze usuzovat, že majitelé jsou hraví, kreativní a s omezenou sumou peněz v kapse. Dítě mám a mohu-li za sebe soudit, také se rádo obklopuje vším možným a nejlépe to musí být po ruce a barevné. Sterilní pokojíček, kde vše má své místo, je v něm uklizeno a nikde se nic, co by rušilo neválí…prostě takový pokojíček může mít zřejmě dítě na baterky a nikoliv normální hravé dítě. Ale možná se pletu

admin
    Správce

Na mě osobně by to byl moc červený nábytek. Ale myslím, že v zařizování pokojíku pro dítě není žádné omezení. Konec konců na nás nezaléží. Důležité je aby se tam dobře cítilo dítko. Vím že tam je velký problém z prostorem, ale určitě bych se snažila, pokud to jenom trochu jde, dát jinam POSTEL. U topení, zvlášť v zimě to nebude to nejlepší. Ale jinak je pokojík(^)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.