Montáž drátěných plotů

Úvodní stránka Fóra Tipy a rady Montáž drátěných plotů

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

No, tedy pěkný návod, i když nevím, jestli i pro pometla mojeho kalibru. Každopádně poradil by mi někdo nějakou dobrou firmu, ideálně v okolí Brna, kde bych serepetičky na plot nakoupil? Zatím to ještě nehoří, ale čím dřív budu vědět, tím líp.
    Předem díky!

admin
    Správce

Zkus to u aplegu, tam jsem pořizoval i já. Rozhodně tam nakoupíš dobře, za solidní cenu a máš to od Brna, co bys kamenem dohodil, apleg je v Blansku.
    Pořídil jsem před dvěma lety, plot pořád stojí a v perfektním stavu (já mám pozinkovaný s oky), prakticky se o něj člověk nemusí start a tak to má být.

admin
    Správce

Já bych se do realizace plotu svépomocí teda nepouštěl, já na to nemám potřebné dovednosti. Když jsem tedy řešil oplocení kolem domu, tak jsem to řešil přes firmu https://hlinikoveplotycr.cz/hlinikove-ploty/ , která mi udělala krásný hliníkový plot na míru. Nevěděl jsem, jak dobře to může vypadat, celkově to hodně pozvedlo náš domů. Dnes dokáží na CNC vyřezat opravdu zajímavé tvary plotových dílců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.