Luxusní koupelna ve francouzském stylu

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Luxusní koupelna ve francouzském stylu

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Vypadá to vážně moc hezky. Mně osobně se ale v koupelnách líbí spíš trochu modernější styl. Právě v takovém stylu jsme se nedávno rozhodli zařídit i naši koupelnu a myslím si, že to dopadlo dobře. Prakticky pořád do ní ale dokupuji nějaké nové doplňky. Teď naposledy to například byly takové pěkné předložky z https://www.emako.cz/koupelnove-predlozky/

admin
    Správce

Koupil jsem starší dům, který jsem před 5 lety potřeboval rychle nějak dát dohromady. Kupoval jsem tehdy levné vybavení. V koupelně máme umyvadlo, které je dost zničené, nejde vyčistit. Manželka si tam lakuje nehty, a tak je tam i hodně fleků. Chtěl bych ho vyměnit, za kvalitní umyvadlo, které se tak rychle nezničí. Může mi někdo poradit, podle čeho vybírat?

admin
    Správce

Tento problém jsem už také řešil. Pořídil jsem na radu odborníka umyvadlo ze smaltované oceli, které má díky silné vrstvě oceli velkou odolnost. Má také kvalitní povrch, který je odolný proti chemickému poškození. Když ho chceme naleštit, tak stačí postupovat podobně jako u zrcadla.

admin
    Správce

Jak to umyvadlo vypadá? Dá se koupit klasické bílé umyvadlo ze smaltované oceli?

admin
    Správce

Podívejte se na stránky německého výrobce https://www.kaldewei.cz/vyrobky/umyvadla/, který si zakládá na kvalitě materiálů, které jsou 100 % recyklovatelné. Hlavně také získáte 30 letou záruku. Umyvadlo je velice odolné proti mechanickému poškození.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.