Lampa

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    admin
    Správce

ahojky, potřebovala bych poradit, jestli jsou co k čemu lampy z ikei, mám tam vyhlídlou… ale bojím se do toho jít.

admin
    Správce
    admin
    Správce

Moc těm věcím odtamtud nevěřím, neříkám, že tam občas něco nekoupím, ale to jsou spíše věci, které se mění často nebo na nich tolik nezáleží. Co se týká takových to důležitých věci, tak vybírám jinde. Třeba Lampy máme od jedné značky, která je vyráběná v Itálii. Jsou krásné a originální.

admin
    Správce

stylove lampicky maji ve scontu navic kdyz se cyhtne sleva tak maji krasny ceny.

admin
    Správce

Evo, co to je za značku, prosím? Zajímá me 8-0?-(:P(;):) Děkuji

admin
    Správce

JE to značka Natuzzi 😉 Podívej se na webovky jejich http://www.natuzzi.cz/ Mají prodejny normálně (Praha, Brno)

admin
    Správce

No páááni…
    To je styl alespon, to se mi hrozně moc líbí ♥ Hledáme také osvětlení nové do obýváku a do pokoje. No ale když to tak vidím, asi bych potřebovala i sedačku 😀

admin
    Správce

Ahojky, chtela jsem se zeptat, nejaky designove velke lampy na terasu ?

admin
    Správce

Vybaveni z ikeii máme v celem rekonstruovanem byte… a to vite, ze nejaky vady se najdou, ale podle me je to jen duvod opotrebeni a neni to duvod kvality.. take tomu odpovida cena, pokud chcete neco kvalitnejsiho…pokoukal bych se nekde jinde

admin
    Správce

dobry den, kupovali jsme si v ikee .. ne tedy na terasu.. ale na balkon s tim, ze jsme si nad to poridili radeji pristresek.. garantuji, ze jsou ,,venkovni,, ale nerad bych se jednou probudil v plamenech 😀 prece jenom nikdy nevite.

admin
    Správce

Já mám krásnou lampu z LaHome, zkuste mrknout

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.