Křeslo, které sedne

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla Křeslo, které sedne

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    admin
    Správce

Ten červenej vypadá pěkně! Sedáváte na tom někdo? Je to vážně pohodlný i na delší sezení?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Pral jste ten vak už někdo v pračce? Nezničilo se to?

admin
    Správce

Jj, je to v pohodě. Jen se musí vyndat ty kuličky, jak tu píšou. Přesype se to do pytle, pak se to zase nasype zpět a je to:). Jinak je to super. Ne přímo do pracovny, ale je v tom vážně skvělý válení. Zvlášť děti to milujouB)

admin
    Správce

Děkuju za reakci, tak to taky zkusim vyprat B)

admin
    Správce

Ahojte všichni,
    sedací vaky máme doma 2 (už několik let) a od té doby co je máme,tak sedací soupravu v obýváku využívá pouze manžel.Já s dětmi se raději zavrtáme do vaků. Je jich strašná spousta-tvarů,velikostí,materiálů…já při volbě vaku měla 2 podmínky: vak s pracím obalem (kvůli dětem ) a další mojí podmínkou při výběru bylo,aby kuličky byly v samostatném obalu se zipem (po čase je potřeba kuličky doplnit neboť se částečně sesedí)a teprve poté vrchní obal (mám i náhradní -barevné obaly-střídáme dle nálady…) Kdysi dávno jsme totiž zakoupili vak,který neměl kuličky ve vnitřním vaku,švy nebyly pevné ….a nám v obýváku sněžilo…. což se líbilo dětem,ale mě nééé!

Já jsem jednoznačně pro!!! Přeji šťastnou ruku při volgbě vaku!!!
    Polka

admin
    Správce

Existují nějaké tvary nebo přímo materiály vaků a pod., které se vám neosvědčily a které byste nedoporučili koupit? Díky

admin
    Správce

Podivejte se na Gusta.cz !!

admin
    Správce

Nakouknete na Gusta.cz !

admin
    Správce

Nebála bych se poradit tady v tom obchodě. Sama jsem nedávno podobnou otázku řešila a poradili mi tam velice pěkně. Navíc se tam můžeš vcelku slušně inspirovat, takže bych se opravdu nebála podívat. Za sebe rozhodně doporučuji – http://www.sedacky.cz/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.