Krby Seguin

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobrý den,

na internetu jsem objevila krásná krbová kamna. Je to značka seguin, a chtěla bych se zeptat, zdali nemáte někdo zkušenosti s touto značkou? Líbí se mi designově a mám zájem a vysokou kvalitu, co myslíte?

Našla jsem je na této stránce a podle informací mi to přijde jako „luxusní“ značka

http://www.topsys.cz/krbova-kamna-seguin.php

Díky za reference.

admin
    Správce

Souhlasím s Vámi, že se jedná o luxusní zboží. Mohu jen doporučit.
    M:)

admin
    Správce

Dobrý den také doporucuji nasel sem podobne ale levnejsi pres trhpoptavek.cz protoze byly dovezeny ze zahranici ne pres ceskeho dodavatele.

admin
    Správce

Projektant nám naplánoval nějakou krbovou vložku do domu, ale mě se to moc s teplovzdušnou krbovkou nezdá. Používáte někdo teplovodní? ta účinnost musí být asi o hodně lepší nebo ne?

admin
    Správce

Určitě bude mít teplovodní krbová vložka vždy lepší účinnost, protože budete vlastně topit přes radiátor. Ono to hodně záleží i na rozložení domu a umístění krbové vložky, jak velký dům plánujete krbovou vložkou vytápět?

admin
    Správce

Máme dům 5kk o celkové stavěné ploše 220 metrů. Jak bych měl případně určit výkon krbové vložky?

admin
    Správce

Mám v domě zkušenost s krbovou vložkou od výrobce krby-bef.cz Vybral jsem si teplovodní krbovou vložku, která má napojený externí přívod vzduchu pro možnost elektronické regulace hoření v krbu. Krbová vložka dokáže perfektně spalovat dřevo, zůstává tam opravdu jen velmi málo popela.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.