Krbová vložka a externí přívod vzduchu

Úvodní stránka Fóra Krby a vytápění Krbová vložka a externí přívod vzduchu

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Zdravím, zrovna vybírám krbovou vložku do našeho domu, který se letos chystáme stavět, a dočetl jsem se, že některé krby mají onen externí přívod vzduchu, k čemu to je? a co bych pro to při stavbě musel udělat?

admin
    Správce

Stačí to dotáhnout k místu, kde budete mít krb, já jsem natahnul dvě roury v podlaze. A krbová vložka, která má externí přívod vzduchu je opravdu pecka, mohu díky tomu ovládat elektronicky spalování.

admin
    Správce

Jak výkonnou a na jak velký dům jste krbovou vložku kupoval? Kolik stála krbová vložka s externím přívodem vzduchu?

admin
    Správce

Kupoval jsem krbovou vložku s výkonem 8 Kw na dům, který má podlahovou plochu 210 m2. A jedná se o bungalov. Podívejte se na stránky https://www.krby-bef.cz/cz/katalog-produktu/krbove-vlozky-teplovzdusne/bef-royal/bef-royal-8. Investoval jsem do ní, protože jsem chtěl pak šetřit na topení, tak jsem potřeboval opravdu kvalitní a účinnou krbovou vložku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.