Toto téma obsahuje celkem 53 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 54)
naši mají tu sedačku natuzzi v kůži a ikdyž jsem si vždy myslela, že údržba je náročná, sedačka zlvádla i ségřiny děti když tam napatlali kečup, narozdíl od látkového potahu se to dalo vyčistit.
Na kozeny sedacky doporucim jedině sconto nabytek. ja od tam mam uz 3tim rokem a krasa pohledet furt kdyz prijdu tak ji vidim jako novou vonavou sedacku.
Já jsem koupila krásnou v kombinaci koženka a látka…nestála zas tolik kolik bych čekala a je dokonalá. K tomu ještě nějaké pěkné křesílko a polštářky a bude to perfekt. Doporučuju eshop ketyban.cz
Za mě můžu doporučit firmu Natuzzi. Jestli neznáte, podívejte se sem http://www.natuzzi.cz/kolekce-pohovky.html
Máme od nich koženou pohovku a jsme natšení. Kvalita je hodně znát.
Eriko ty vypadají fakt krásně. Ale když je to Itálie, to se bude i nějakou dobu čekat na dodání, že? Dívám se, že jsou i v Brně, možná se zajedu podívat do té jejich prodejny.
Taky máme koženou sedačku od Italského výrobce, ale máme Max Divani. Kupovali jsme ji v Olomouci u Rimex Interier. Myslím, že mají i prodejnu v Praze, kde je možné si sedačky prohlédnout.
Dříve jsme měli sedačku s látkovým potahem a vydržela nám jenom 2 roky. Koženou už máme 3 roky a je stále jako nová, velmi dobře se udržuje.
Zdravím,
zkuste se když tak podívat na nabídku obchodu https://www.hmnabytek.cz/ 🙂 Obešli jsme nespočet obchodů a naši sedačku jsme nakonec objednali právě odtud. Zpočátku jsem měl obavy, aby byla pohodlná, ale jakmile jsem se na ni posadil, věděl jsem, že jsme vybrali skutečně dobře.
O mistru kůže jsem ještě neslyšela. Taky někoho potřebujeme a při minulé opravě nám to jeden čalouník tak zpackal, že jsme museli koupit pohovku novou. Tak bych se nerada znovu spálila.
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 54)