Koupelna v ložnici?

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Koupelna v ložnici?

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Máte někdo v baráku něco podobnýho? Jste s tím spokojeni?

admin
    Správce

Ja si to nedokazu vubec predstavit, kdo tohle vymyslel? To se jako nekdo vykoupe a para z horky vody vesele dopluje az do loznice kde vsechno zvlhne? :S Brzy nekdo vymysli zachod v loznici 8o)

admin
    Správce

No, myslim, že jestli ten záchod bude v ložnici nebo takhle, tak už je to asi jedno….. 8o)

admin
    Správce

Jsme maximálně spokojeni a nenašli jsme zatím žádné negativum.příjemná je vlkost v ložnici,soukromí a pohodlí hlavně večer a v noci.:* a máme ještě jednu koupelnu pro děti a návštěvy.manžel v týdnu vstává dřív než já a aby mě nerušil tak používá taky tu druhou koupelnu.doporučuji.

admin
    Správce

(8))Z vlhkosti nemusite mít obavu,stačí pravidelně větrat.To je důležité. Máme to dokonce ještě propojené se šatnou.a ukazatel vlhkosti,který je v ložnici se pohybuje kolem 40.takže jakápak vlhkost.

admin
    Správce

Tak hlavně, že vám to vyhovoje, koneckonců bydlíte tam vy a ne já 😀 ale pravdou je, že bych asi takhle řešenou koupelnu doma nechtěl B). Už třeba jenom proto, že se rád koupu v teple a takovejhle velikej prostor vytopit asi nebude zase tak jednoduchý, když musíte stále větrat, abyste tam neměli vysokou vlhkost :P. Ale jinak vám přeju ať se vám tam líbí (;)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.