Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 69)
Já jsem kupoval z levnedlazby.cz. Mozaiku jsem taky zvažoval, kvuli manželce, ale nakonec jsme se pro ni nerozhodli, je poctatně dražší. A mě se ani zas tak nelíbí.
My jsme v domečku předělávali dvě koupelny a většinu věcí jsme objednávali na http://olsen-spa.cz/ a velká spokojenost, rychlá domluva i dodání, zboží jsme měli druhý den po objednání doma.
nedávno jsme dělali rekonstrukci panelákového jádra a dostali jsme se do problému se spádem odpadu ze záchodu. Jedná se o to, že je zde záchod o 1,5-2 cm níž, než odpadní trubka, existuje nějaké vyvýšení záchodu? Nějaká podložka, nebo tak něco? Případně zdali to bude splachovat správně i při tomto protispádu, aniž by se něco vracelo?
Jak to přesně myslíte? pokud chcete natírat kachličky, tak se prodává přímo barva na kachličky, je ale potřeba před prvním nátěrem kachličky řádně očistit a odmastit.
Chystám se na výměnu sprchového koutu v naší koupelně. Chci ho vyměnit hlavně kvůli znečištění a podrápání sprchové vaničky. Musím vybírat tu stejnou vaničku nebo se dá s odpadem případně nějak hnout, aniž bych musel složitě přepojovat odpad?
U sprchové vaničky si to vždy pod ní dokážete dotvarovat do pozice, jakou potřebujete. Jestli chcete koupit novou sprchovou vaničku, kterou jen tak nezničíte, tak doporučuji zvolit sprchovou vaničku ze smaltované oceli.
Tu starou jsem tehdy kupoval hodně levně, protože už jsem byl po rekonstrukci finančně hodně vyčerpán. Teď bych chtěl koupit kvalitní, která nám vydrží déle. V čem je ta vanička ze smaltované oceli lepší?
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 69)