koupelna

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 69)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobrý den, poradí někdo, kde sehnat levné obklady do koupelny? A taky mě zajímá, jestli máte někdo v koupelně mozaiku? Jaké máte s ní zkušenosti?
    Díky

admin
    Správce

Já jsem kupoval z levnedlazby.cz. Mozaiku jsem taky zvažoval, kvuli manželce, ale nakonec jsme se pro ni nerozhodli, je poctatně dražší. A mě se ani zas tak nelíbí.

admin
    Správce

No taky přemýšlíme právě. Ok tak díky za doporučení, s cenama to tam vypadá hodně dobře. To zvážím určitě.

admin
    Správce

Tak jsme do te mozaiky také nešli a obklady objednali z tech levnych dlazeb, tak díky za doporučení, vycházelo to tam fakt pěkně.

admin
    Správce

My jsme v domečku předělávali dvě koupelny a většinu věcí jsme objednávali na http://olsen-spa.cz/ a velká spokojenost, rychlá domluva i dodání, zboží jsme měli druhý den po objednání doma.

admin
    Správce

Tak to jsem ráda, není vůbec zač. JJ cenově to tam vychází opravdu pěkně.

admin
    Správce

Dobrý den,

nedávno jsme dělali rekonstrukci panelákového jádra a dostali jsme se do problému se spádem odpadu ze záchodu. Jedná se o to, že je zde záchod o 1,5-2 cm níž, než odpadní trubka, existuje nějaké vyvýšení záchodu? Nějaká podložka, nebo tak něco? Případně zdali to bude splachovat správně i při tomto protispádu, aniž by se něco vracelo?

Pokud má někdo s tímto zkušenosti, prosím o rady.

Děkuji.

admin
    Správce

Je tu někdo, kdo by měl zkušenosti s barvou na dlaždičky do koupelny?

admin
    Správce

Jak to přesně myslíte? pokud chcete natírat kachličky, tak se prodává přímo barva na kachličky, je ale potřeba před prvním nátěrem kachličky řádně očistit a odmastit.

admin
    Správce

O to mi přesně šlo, jestli se prodává barva přímo na dlaždičky, já jsem jí pravě nikde nenašel, poradíte mi prosím, kdo ji vyrábí?

admin
    Správce

Ano barva na dlaždičky se prodává, opravdu doporučuji řádně před nátěrem odmastit https://svk-barvy.cz/barvy-na-dlazdicky-2/319-sps-barva-na-dlazdicky-baze-1l.html , barva na tom drží velice dobře.

admin
    Správce

To vypadá pěkně 🙂 My jsme nakupovali z https://www.nabytek-interior.cz/koupelnovy-nabytek

admin
    Správce

Chystám se na výměnu sprchového koutu v naší koupelně. Chci ho vyměnit hlavně kvůli znečištění a podrápání sprchové vaničky. Musím vybírat tu stejnou vaničku nebo se dá s odpadem případně nějak hnout, aniž bych musel složitě přepojovat odpad?

admin
    Správce

U sprchové vaničky si to vždy pod ní dokážete dotvarovat do pozice, jakou potřebujete. Jestli chcete koupit novou sprchovou vaničku, kterou jen tak nezničíte, tak doporučuji zvolit sprchovou vaničku ze smaltované oceli.

admin
    Správce

Tu starou jsem tehdy kupoval hodně levně, protože už jsem byl po rekonstrukci finančně hodně vyčerpán. Teď bych chtěl koupit kvalitní, která nám vydrží déle. V čem je ta vanička ze smaltované oceli lepší?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.