koupelna

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 69)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Prosím neviděl jste někdo ve skutečnosti obklady Bambus od CERAMIKY PARADYZ.V katalogu se mi moc líbí ale mám strach jak budou vypadat doopravdy.

admin
    Správce

Ty obklady vypadají moc pěkně, taky je chceme ale prodavač!!! nám to rozmlová, že se to časem okouká a doporučuje něco méně výstředního.

admin
    Správce

Hm ale co se neokouká.Pokuď budu přemýšlet jestli se mi něco okouká tak se snad nikdy nezařídím.Já už našla konečně studio kde je mají vystavené a mě se líbí ještě více jak na obrázku.Je fakt že nechci používat moc těch zelených obkladů aby nepůsobilo přeplácaně.

admin
    Správce

Souhlasím s tím, že na to jestli se to okouká, by se neměl brát zřetel! Prostě vyberme si co se nám líbí a to si kupme. Každý máme jiný vkus a nikdo jiný v našem bytě nežije – proto zastávám názor že koupelna kterou si sama navrhnu, je prostě pro mě nejlepší a taková pro mě bude stále:)

admin
    Správce

Dobrý den,

obklady jsem viděla v prodejně SIKO v Brně. Vypadají skvěle. Doporučuji!

admin
    Správce

Obkaldy Bambus má teď nově dcera v koupelně v hnědé barvě a líbí se mi.:))

admin
    Správce

Bambus jsem videla dnes ve vzorkovne v Praze v Nuslich, v Kloboucinske ulici. Moc se mi libi…podle mne, prave v tom je kouzlo, ze nejsou klasicke, ale podle stare Egiptske kultury. Trvala krasa…

admin
    Správce

Dobrý den, tento obklad je usedlejší a decentní a proto se okouká za delší dobu, než výstřednější kousky. Je dobré, najít si prodejnu, která dělá i grafické návrhy a nechat si udělat jeden i pro tu Vaši. Prodavači v některých prodejnách moc ochotni nejsou a podávají až mnohdy děsivé informace, proto dejte na radu zkušenného odborníka nebo jednoduše na svůj vkus, protože ve své koupelně budete bydlet Vy a ne někdo cizí.. Obecně keramičky polské mají výrobky, které vypadají i hodně luxusně a jsou za docela nízkou cenu, v porovnání s Itálií či Spanělskem. Grafické konstruování koupelen je mým koníčkem a musím říct, že dělat se dají opravdu divy. Chce se tomu více věnovat nebo opravdu poslechnout rady zkušenného…

admin
    Správce

mohu se jen zeptat kde? prot. k SIKU je nemají. Nevíte kde by se v Brně daly vidět? děkuji

admin
    Správce

ahoj všem.Našla jsem velmi užitečnou věcičku. Již několikrát jsem uklouzla na mokrých schodech před domem. Objednala jsem si za pár korun protiskluzové pásky na chody na ( prodávají se tam taky bezpečnostní tabulky a svítící fólie). Super drží na chodech i v mraze a dešti a rozhodně neklouznete.

admin
    Správce

Dobrý den,
    hledámě někoho, kdo nám navrhne koupelnu. Nejprve garagicky. Pokud je to Vaším koníčkem, proč toho nevyužít. Kouzle máme rádi :))Pokud máte zájem, prosím, ozvěte se mi na mail v-burysek(@)seznam.cz. Děkuji. Ještě by mě zajímalo odkud jste. Vašek

admin
    Správce

Mám teď zcela novou koupelnu a na podlahu jsem si vybrala dlažbu Bamboo Wenge od Venusu a je to nádhera!! Zkombinovala jsem to s Algrem od Raka (oranžová a červená) a jsem moooc spokojená.

admin
    Správce

Ahoj, rádi bychom si pořídili obklad do koupelny Venus Bamboo. Někteří z našich kamarádů nás od toho zrazují, že je to zahraniční výrobce a dříve se poničí.
    Chtěla jsem se z tohoto důvodu zeptat, na zkušenosti s tímto obkladem? Jestli jste jej nemuseli dříve opravovat, nepoškrábali se, zda-li se dobře udržují?

Díky za informace, ahoj Katka

admin
    Správce

Obklady bambus se mi take moc libi, ale aby byla koupelna pekna, je si treba s navrhem opravdu pohrat..
    http://www.eplytki.pl/pliki/aranzacje/5682.jpg

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.