Klimatická třída lednic

Úvodní stránka Fóra Bílé zboží Klimatická třída lednic

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 5 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce

Při nákupu lednice jsem se setkala s klimatickými třídami, tj. teplotou okolního prostředí, za které spotřebič funguje. Překvapilo mě, že nejnižší teplotou je 10°C. Ledničku s mrazákem mám v chladné místnosti u kuchyně. Za takových podmínek nebude v zimě fungovat. Dá se sehnat v dnešní době lednice s nižší třídou, např. 5°C a nižší? Je možné stávající lednici upravit?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Při nákupu lednice jsem se setkala s klimatickými třídami, tj. teplotou okolního prostředí, za které spotřebič funguje. Překvapilo mě, že nejnižší teplotou je 10°C. Ledničku s mrazákem mám v chladné místnosti u kuchyně. Za takových podmínek nebude v zimě fungovat. Dá se sehnat v dnešní době lednice s nižší třídou, např. 5°C a nižší? Je možné stávající lednici upravit?

admin
    Správce
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Samozřejmě, klimatických tříd je několik a vy si musíte vybrat dle svých podmínek…

admin
    Správce

Samozřejmě, klimatických tříd je několik a vy si musíte vybrat dle svých podmínek…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.