Kde koupit kvalitní nábytek?

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Kde koupit kvalitní nábytek?

• Toto téma obsahuje celkem 145 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 146)
  • Autor
    admin
    Správce

Ahojky Marti, včera jsem koukala na vámi doporučené stránky Eko-domov.cz a opravdu tam mají spoustu věcí do domu, to bude zase manžel rád:-D našla jsem tam nádherný sprchový kout skleněný s vlnovkovým motivem..je z bezpečnostního tvrzeného skla a ten teda je..Jak manžel přijede z práce, musím mu to své nadšení sdělit a doufám, že se mu také bude zamlouvat. U nás je vana totiž k ničemu, děti už odrostly a nebydlí doma a my s manželem využíváme jen sprchu. Na jaře budeme rekonstruovat koupelnu a vana půjde pryč a místo zastoupí prostorný sprchový kout. I ty sprchové sety vypadají skvěle..tak uvidím jak uspěji doma:-)

admin
    Správce

Zdravím, koukni na stránku http://www.designoutlet.cz mají tam fakt zajímavé kousky. Koupila sem si tam věci do koupelny za super ceny a vypadají fakt skvěle.

admin
    Správce

Já jsem si nakoupila vše na jim-nabytek.cz, mají i kamennou prodejnu

admin
    Správce

Ahoj, moc děkuji za radu. Našla jsem si tam super kousky a nejen do koupelny. Je to úžasná stránka, určitě budu doporučovat pokud bude někdo shánět. Ještě jednou díky moc.

admin
    Správce

Nemáš vůbec zač, vím, že sem sama dlouho nemohla najít nic co by mě zaujalo,tak sem ráda,že se ti líbí. Já vždy čekám na nové zboží, protože už většinu doma mám.

admin
    Správce

Já kupuji vždy nábytek přes eshop, stačí si pohlídat rozměry nábytku a nemáš problém, posledně jsem koupil rustikální nábytek do ložnice

admin
    Správce

Kde si prosím koupil rustikální ložnici, já jjsem si myslela, že to dělají jen na míru

admin
    Správce
    admin
    Správce

U nich jsem nakoupila vybvení do dětských pokojů, mají dobré ceny

admin
    Správce

ahojky, no ono předělávat starý barák je opravdu horší než stavět nový..s tím s vámi opravdu souhlasím. My bydlíme už dva roky v domku, není nový, je starý a před rokem jsme začali rekonstruovat. Začali jsme kuchyní, ta byla jako první na řadě..pak vernda, to jsme dělali i strop nový ze sádrokartonů..to jsme si smlsly, tu kousavou vatu cítím ještě teď když si na to vzpomenu jak jsme to do stropu cpali :-D. ale veranda je komplet hotová, dlažba strop a vymalovaná. Teď jsme se rozhodli konečně předělat koupelnu nově obklady i koupit celý nový sprchový kout s bateriemi, ty jsou teda v dezolátním stavu. Takže jsme koukly na stránky eko-domov.cz a našli jsme tam kompletní vybavení koupeny, což je super nemuseli jsme jezdit a vybírat z milionu sprscháčů a bateriií..tohle nesnáším. Tohle mi stačilo u výběru dlažby a obkladů do koupelny, tam jsme se zasekly..já chtěla tu a manžel tamtu..,ale nakonec jsme vzali uplně jinou. To jsme si dali teda, ještě , že to přítel udělal sám..to byl bordel a prach všude..tyhle předělávky jsou nejhorší..ale když chcete nový nedá se nic dělat.

admin
    Správce

Já bych chtěla levný nábytek, který mi přivezou až domů, a zvladnu si ho sestavit sama, nevíte někdo?

admin
    Správce

Já si nechal poslat nábytek z aldo-nábytek.cz, dokázal jsem si ho postavit sám 🙂

admin
    Správce

Díky za tip, mají opravdu krásný nábytek a za dobré ceny

admin
    Správce

Já si nábytek vybírám tady https://www.biano.cz/ 🙂

admin
    Správce

Jj, to biano je super v tom, že je to stránka, kde je prostě všechno 🙂 Oceňuji hlavně to, že nemusím pořád hledat u jednotlivých prodejců a neustále překlikávat otevřené stránky s nábytkem 🙂 Takže i za mě super 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 146)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.