Kde koupit kvalitní nábytek?

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Kde koupit kvalitní nábytek?

• Toto téma obsahuje celkem 145 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 146)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobrý den,byla jsem ve stejné situaci.firma bjdreko mi provedla kompletní přestavbu bytového jádra a doporučila mi nábytek do koupelny odpovídající normám pro vlhké prostředí.Vřele doporučuji.

admin
    Správce

Dobrý den,byla jsem ve stejné situaci.firma bjdreko mi provedla kompletní přestavbu bytového jádra.Vřele doporučuji.

admin
    Správce

Ahojky kde všichni kupujete bytové doplňky?Já už si nevím rady, kde bych měla něco koupit, kolikrát se mi něco líbí na obrázky, ale pak ve skutečnosti to vypadá úplně jinak! Chtěla bych originální hodiny a nějaké držátko do koupelny na šperky, kde by jste mi doporučovali tyto věci nakoupit?

admin
    Správce

ahoj kde bych mohla sehnat nějaké originální doplňky do koupelny? Chtěli bychom si dovybavit koupelnu.

admin
    Správce

ahoj chtěla bych si pořídit novou pohovku do obývacího pokoje, nemáte někdo nějakou firmu vyzkoušenou u které jste nedávno kupovali? Já teď pátrám po internetu a nic jsem zatím nenašla.

admin
    Správce

Ano také jsem využila suprové akce na pohovky. A hlavně pořád sleduju facebook, jestli se něco nemění a neděje a vždy tu něco objevím, co se mi líbí a hodí se nám to do bytu.

admin
    Správce

Ak je to ešte aktuálne 🙂 🙂 tak ja osobne odporúčam Žltú halu. Kamoška zariaďovala byt a nakúpila u nich….perfektnú veľkú sedačku za super cenu!…no a teraz mi je ľúto, koľko peňazí som vyhodila za nekvalitný polský nábytok, ktorý proti jej útulnému bytíku vyzerá strašne lacno :/ :/ Chcela som ušetriť a ušetrím asi tak, že onedlho možem nakupovať všetko znovu… :/

admin
    Správce

Dobrý den, kde by jste mi doporučovali si objednat manželskou postel? Chtěli bychom už nějakou konečně pořádnou.

admin
    Správce

Dobrý den, kde by jste mi doporučovali si objednat manželskou postel? Chtěli bychom už nějakou konečně pořádnou.

admin
    Správce

My jsem kupovali z nabytek-elegance.cz 😉 Mají pěkný nábytek a postel jsme si tam vybrali prakticky hned 🙂

admin
    Správce

Souhlasím, záleží co se vám ale líbí. Jinak nabytek elegance znám a mám s ním také dobré zkušenosti.

admin
    Správce

Ohledně nábytku nedám popravdě dopustit na firmu nabytek-max.cz, tam mají opravdu hrozně kvalitní

admin
    Správce

To je asi nábytek na míru že? Přemýšlíme nad kuchyní na míru…..

admin
    Správce

podívej se třeba sem http://www.mbkeramika.cz/koupelny-katalog/koupelnove-doplnky . Pár stovek navíc, ale jejich věci vypadají opravdu dobře. Navíc mají slušný výběr :)) Jak teď koukám, tak bych se mohla podívat ještě po něčem do koupelny :]]

admin
    Správce

V dnešní době nemá cenu ani kupovat něco co není na míru :)))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 146)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.