Toto téma obsahuje celkem 132 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 133)
ahoj, potřebovala bych vybral kvalitní židli do pracovny, jelikož poslední dobou hodně pracuji z domu a z mojí současné židle mě už bolí záda. Poradíte někdo?
Nechal jsem si vyrobit dubový pracovní stůl. Hledám k němu vhodné kancelářské křeslo, které by mělo ideálně dřevěné prvky, ale mělo by být také pohodlné. Nevíte, kde se podívat?
Záleží, kolik jste připravený do křesla investovat, objednával jsem do firmy křesla v dřevěném dekoru, ale jedno vycházelo okolo 6500 korun. S výběrem jsem opravdu spokojený, protože se na křesle dá sedět i několik hodin bez bolesti zad.
Ano, sedací plocha je normálně látková, toto křeslo https://www.ezidle.cz/kancelarske-kreslo-moon-wood/5392/p se bude k masivnímu dřevěnému stolu velmi hodit. Křeslo má navíc výrazný bederní profil, takže dokáže skvěle podepírat záda. Křeslo má maximální nosnost 150 kg, takže je opravdu hodně bytelné.