Jídelní stůl sklo/kov (sklo:efekt rozbitého skla)

Úvodní stránka Fóra Židle a stoly Jídelní stůl sklo/kov (sklo:efekt rozbitého skla)

• Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Hezký den všem,

sháním jídelní stůl kov/sklo – sklo s efektem rozbitého skla. Přesně tedy typ jídelního stolu: R1917-06 , myslím, že o rozměrech: 140/75/80.

Vím-zjistila jsem, že ho měli v roce 2009 ve scontu, ale už jsem ho nenašla. Prosím, byl by někdo tak hodný a poradil mi, kde tento stůl sehnat?????? Už jsem prohledala docela dost odkazů, ale výsledek zatím boužel žádný…

Snad mi někdo poradíte, kde tento stůl pořídit!

Moooc děkuji!!

admin
    Správce

Dobrý den,
    bohužel nevím, kde se dá sehnat, taky ho sháníme. Takže než pomoc mám prosbu… Už víte kde se dá koupit? Poradíte? Díky moc za odpověď…:))

admin
    Správce

viděl jsem ho v moebelixu v ústí nad labem

admin
    Správce
    admin
    Správce

Taky sháníme tento stůl. Koupili jsme takový v Asku, ale jako konferenční před x lety. Teď sháníme jídelní. Pokud se vám podařilo jej sehnat, dejte prosím vědět kde. Děkuji

admin
    Správce

Taky sháníme tento stůl. Koupili jsme takový v Asku, ale jako konferenční před x lety. Teď sháníme jídelní. Pokud se vám podařilo jej sehnat, dejte prosím vědět kde. Děkuji

admin
    Správce

Dobrý den, pokud máte stále zájem.. My ho chceme prodávat.. prosím kontaktujte mě na můj email gabidvorakova93@seznam.cz

Děkuji Dvořáková

admin
    Správce

Dobrý den, daný stůl prodáváme. Kdyby měl někdo stále zájem, prosím pište na email: petr.neuwirth@email.cz

admin
    Správce

Vybírám právě jídelní židle do našeho nového domu. Chtěla bych povrch, který se dá snadno omývat. Je lepší plast nebo dřevo?

admin
    Správce

Já zase sháním jídelní židle a stůl na terasu. Chtěla bych aby byly pohodlné na celodenní sezení a alespoň pro šest lidí, ideálně set i se stolem.

admin
    Správce

Zcela určitě je lepší k omývání povrch z plastů, než se dřeva. Dřevo se přeci jen při polití dá třeba i zničit. Moc na to nejsou dobré ani chemické přípravky. Proto jsem tedy zvolila židle, které mají plastový sedák z internetového obchodu ezidle.cz Po objednání jsem na ně nemusela dlouho čekat a vypadají nádherně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.