moc prosím, vyměňte pana Cejnara,je k nekoukání, trapný, trapný trapný a potrhlý.Kazí celý, jinak velmi zajímavý pořad. Pochopte, že se na to nedívají pubertální divoši, ale dospěláci, kteří už se uklidnili a zajímá je design a vítali bychom milou a úsměvnou atmosféru, vůbec by nám nechybělo máchání kostnatýma ručičkama s roztaženými prsty a infaltilní vtipkování přestárlého mimina.V diskuzích jsem se dočetla, že nejsem sama, zrovna tak se občas někomu líbí. Vím, že je těžké se zavděčit, ale snad máte soudnost.Připadá mi často, že i designéři z něj nejsou 2x na větvi, ale asi nemůžou nic dělat.
Ať jde dělat pořad, kam se bude víc hodit (já už na něj mám takovou alergii, že si myslím, že nikam).Pravděpodobně mu některé rádoby vtipné situace dávají do scénáře, takže v to nejede sám. To pořvávání a pochodování po sídlištích je už taky neúnosné.
A věřte, že ta moje nespokojenost nemá co dělat s věkem, učím lyžovat děti, stále pracuji a myslím, že jsem poměrně pokroková babča.Záleží vám na sledovanosti? Tož to zkuste -víc záběrů nového zařízení, pomalu a třeba opakovaně, ze všech úhlů – na úkor blbinek-a schválně! Chcete se vsadit?:]]