Jak se staví sen: Tentokrát dřevostavba s Bárou Štěpánovou!

Úvodní stránka Fóra Jak se staví sen Jak se staví sen: Tentokrát dřevostavba s Bárou Štěpánovou!

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    admin
    Správce

Mně se moc nelíbí použité barvy nábytku, je to takové hodně smutné…co myslíte?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Super proměna. Decentní, účelné, vkusné. Žádné výstřelky, prostě elegance, která odpovídá věku majitelů. Oddělení schodiště velmi zútulnilo obytný prostor.
    Všimla jsem si, že proměny, které má v rukou Tomáš Marx, jsou opravdu nádherné. Gratuluji.

admin
    Správce

Plně souhlasím, Anna a Tomáš dělají skvělou práci a při budování vlastního bydlení používám podobné postupy. Nic extravagantního. Jednoduchost, praktičnost, útulnost… o tom to je. :))

admin
    Správce

naprostá paráda. Decentní, praktické a vzdušné, přitom nepostrádá účelnost. Sám nemám moc rád koberce, ale nejsem velkým zastáncem ani marmolea. Pro mne by tam mohla být spíš dřevová nebo imitovaná podlaha ve stylu zebrano např. Ale jinak velká hvězda – hvězdice. jsou to fakt profesionálové.:):))(^)

admin
    Správce

Tento pořad sleduji už dlouho a musím říci, že se mi hodně líbí práce designérů i když občas mám malé výhrady (ale to je tím, že jsem skoro z oboru)
    Chtěla bych se zeptat kde se dají nechat udělat tapety s vlastním motivem a který materiál je nejvhodnější. Děkuji za odpověď a tento pořad

admin
    Správce

Stavíme dřevostavby už opravdu dlouho a v poslední době nám se stavbou hodně pomáhá https://cepovacifrezka.cz/ , která zvládne vyrobit rychle přesný čep na trámu. Ty dodávají stavbě velkou pevnost a kvalitu

admin
    Správce

Dělám střechy na domech a v poslední době jsem měl problém s dodáním dřeva na stavbu. Proto jsem si začal sám dělat prkna, latě a hranoly. Vybavení na to jsem koupil za dobré peníze. Stačilo koupit menší katr a omítací pilu https://www.omitacipila.cz/ Jezdí ke mě teď i hodně ostatních řemeslníků co se známe a berou ode mě dřevo. Za víkend toho dokážu sám zpracovat hodně

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.