Jak se staví sen: Obývací pokoj v koloniálním stylu

Úvodní stránka Fóra Jak se staví sen Jak se staví sen: Obývací pokoj v koloniálním stylu

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Připadá mně tento pořad zbytečný. Někdy by stačilo aby majitelé svůj byt uklidili, jako v minulém pořadu, kdy ani vagóny které z bytu udělali, majitelům nevyřeší jejich problém pořádku. Ty kola asi pověsí na strop a očistí do těch koberců na stěnách. A tato proměna je obdobně nesmyslná. Byt je tmavý a neůtulný. Je jen nový a čistý. Opravdu vkusný a útulný byt ukázal váš host a to ta paní nepotřebovala vaši radu takzvaných odborníků designerů.

admin
    Správce

Některé proměny jsou zdařilé a jako inspirace dobré.Jediné co mě zaráží jsou těžké závěsy na oknech v době ,kdy se jich většina lidí zbavuje.

admin
    Správce

No, nazdar ! Jestli někdo považuje za dokonalý byt, který tam ukazovala ta pani, tak potěš koště. Ty krajzlíky, záclonky, kytičkované dekorace, přeplácané a rádoby francouzské nebo snad přímo provensálské …? Ale ona ta paní na to i vypadala, jen ji šoupnout do kroje…. Je mi líto chudáka manžela, už vidím chlapa, jak spí v posteli s nebesy a bumbá čajíček z kytičkovaného hrníčku (a zvedá při tom noblesně malíček !) 🙂 !!!!

admin
    Správce

Jo, a útulný, stejně jako neútulný se píše s čárkou na ú (ne s kroužkem). Bude se Vám to hodit, je to zřejmě hodně používané slovo (speciálně pro ty bytové pseudo zplácaniny)

admin
    Správce

Hezké, vkusné. . . myslím tím ten koloniální styl, nikoliv tu amatérskou proměnu. Také je v pořadech už méně Cejnara, a o to více užitečných rad, což s povděkem vítám.(^)

admin
    Správce

Proč se rozčilujete, někdo se rád válí v kytičkách a druhý v popelnici. Každý jak je mu libo. Možná by neškodilo ukázat tyto proměny po pár letech.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.