Jak se staví sen: O pár let mladší obývák
Úvodní stránka › Fóra › Jak se staví sen › Jak se staví sen: O pár let mladší obývák
- Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26. 4. 2010 v 7:26 #18321adminSprávce26. 4. 2010 v 7:26 #34482adminSprávce
Uz jsem cetla, jak majitele staronoveho obyvaku jsou nestastni z toho, co jim tam udelali…mramor majitele neschvalili a presto jim ho tam dali, tomu se rika spoluprace. Designeri proste nesjou osoby na svem miste…(_)(_)
26. 4. 2010 v 22:40 #34483adminSprávceTak jsem právě viděla novou proměnu a je to děs a hrůza!:S Barvy, materiály, ta jejich „sjednocenost“ – každý pes jiná ves… Na to že čekají dítě, je to zcela nevyhovující, o útulnosti ani nemluvě! Kámen na zemi -studený a tvrdý, dlouhý závěs – chudák paní až ho bude co chvíli prát jak jí na to bude dítko chytat, jídelní stolek hrůza a ta díra uprostřed je na slunečník?? Černá tabule oddělující kuchyň (8)) Barva na zdi studená – celkově ten „obývák“ nepůsobí absolutně vůbec útulně. A už vůbec není ani náznakem vzhledově zakomponován ke kuchyni, jak si majitelé přáli.. Je mi jich líto, protože vzhledem k tomu, že neměli byt dovybavený (digestoř, světla,..), tak mají zřejmě málo peněz a na předělání té hrůzy se hned tak asi nedostanou….
26. 4. 2010 v 23:47 #34484adminSprávceNaprosto ve všem s tebou Zuzko souhlasím.Hned jak jsem zkoukla tuhle proměnu bežela jsem se mrknout na diskuzní forum. Už dlouho jsem neviděla tak hodně nepovedenou proměnu.Taky se mi občas jiné nelíbí,každý máme jiný vkus,ale tohle byla fakt hrůza.Mám ráda moderní věci,ale takhle barevný bych udělala tak pokojíček pro děti a ne obývák.No a ten mramor do obýváku mě fakt rozštíp.Je sice hezké, že je to zadarmo,ale udělat to takhle mě, tak bych byla dost zklamaná a místo radosti z nového bych musela řešit,kde vzít peníze na předělání.
27. 4. 2010 v 8:15 #34485adminSprávceObčas se na tento pořad kouknu,abych se inspirovala a včerejší díl byl inspirací,jak se proměna nemá dělat…takový nesoulad jsem dlouho neviděla. Nepraktické, neosobní a ta sedačka nebo jak to nazvat…možná do zimní zahrady. Když se sejde rodinka v obýváku u nějakého pěkného pořadu v televizi, tak by se měli pohodlně usadit případně natáhnout a ne sedět na barevném něčem…Noví designeři totálně zklamali…a nejspíš mladý pár udělal nějaké změny, protože nám divákům ani televize neukázala jaké to je měsíc po proměně…a nevidím se jim. Každopádně přeji mladým ať si to upraví k obrazu svému a dobře se jim žije…Divačka z Ostravska
27. 4. 2010 v 12:50 #34486adminSprávceS mojí sestrou jsme se právě usadily s vidinou příjemně stráveného odpoledne u televize při puštění si našeho oblíbeného pořadu JAK SE STAVI SEN,který si nahráváme v případě kdyby jsme ho nestihly shlédnout večer.Místo příjemného odpoledne jsme prožívaly doslova muka při pozorování postupu a závěrečného výsledku jejich práce.Naprosto a doslova souhlasím s předešlými komentáři.Co dodat..snad jen to,že budeme všichni doufat,že se s pány“designéry“ Tomášem a Štefanem v pořadu nikdy nesetkáme….
27. 4. 2010 v 19:29 #34487adminSprávceOproti prvním dílů, které jsem viděla, se mnohem zlepšili a bylo to už krásné a obyvatelné, ale co udělaly tentokrát. DĚS A HRŮZA. (_)(_)(_)Velice lituju majitele bytu. Ty barvy, materiál. na zem do obývacího pokoje dát dlažbu, zvlášt, když čekají miminko – hovadina. Prostě je vidět, že to dělali mladý kluci, kteří nemají rodinu.
28. 4. 2010 v 9:08 #34488adminSprávceTento pořad je zcela v režii firem,které ho platí.Z jejich nabídky pak třetiligové osoby(v oboru nic neznamenající) hrající si v tv na designéry(normální architekt by si v tomto pořadu jen pokazil jméno a ani tam nepáchne)skládají a tvoří rádoby design.
28. 4. 2010 v 14:58 #34489adminSprávceSe všemi souhlasím, pořád tam cpou nové designery, hlavně ti Slováci stojí pokaždé za …..
Kam se poděli ti staří oblíbení designeři, nepřihlásila bych se tam už jenom z obavy, kdo mi to tam asi pěkně zařídí ? Jo, kdybych si je mohla vybrat, to bylo asi jiné. Jen by mě zajímalo, proč jsou vždycky první dojmy majitelů kladné a pak se někde dočteme, jak jsou zklamaní ????28. 4. 2010 v 15:44 #34490adminSprávceNaprosto souhlasím také, dokonce i stolař řekl,že nic tak neosobního ještě neviděl.Prostě příšerné!!!!!8-0:S Muž řekl,že by ho asi ranila mrtvice,kdyby toto měl doma.O silničním zdrcadle nemluvě.Hlavně,že klienti říkali aby zachovali pouze TV. Ale páni stále mleli něco o tom, že klienti mají citové pouto k nábytku…to jsem teda neslyšela. Uvidíme co bude dál,ale bylo to po těch letech dosti šok!!!!! A pravda, hlásit se do pořadu je asi risk :-D- (^)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.