Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku

Úvodní stránka Fóra Jak se staví sen Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    admin
    Správce

Tento pořad už představuje 95 % vaty na úkor rekontrukcí bytu.
    Samé rádobyvtipné hlučné pasáže, které přetrpět je horší, než se dívat na reklamu. Souhlasíte?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Nesouhlasím,mě se ten pořad líbí.Je tam vtip a poslední rekonstrukce jsou moc vydařené!:P

admin
    Správce

Mně by se rovněž pořad velmi líbil, i ty vcelku zdařilé rekonstrukce, nebýt toho příšerného pořvávání, hloupého telefonování etc.8o)

admin
    Správce

mě se pořad také líbí, ale vadí mi, že na závěr není pořádně vidět, jak se všechno změnilo, kamera je příliš rychlá a nezastavuje se na detailech a bylo by třeba i lepší, kdybychom viděli víc toho praktického jak se dělá než „camrání“ kolem něčeho co není zajímavé – třeba jak si rodina užívá volna- to je mi ouplně jedno.

admin
    Správce

Souhlasim s poslednim prispevkem . Moc rychle bezi kamera ani si to poradne neprohlidnu. A co dela rodina mne az tak moc nezajima jen okrajove. Jinak se mi porad moc libi i Pavel Cejnar , jak to uvadi . :]]

admin
    Správce

jak se stavi sen se mi hrozne libi sleduju ho dost casto a diky poradu jsem se rozhodla co by me opravdu bavilo ! rozumim barvam a bavi me pracovat s materialem ale pomalu se blizi konec devateho rocniku a ja jeste newim kam na skolu. kdy by mi chtel nekdo poradit na jakou skolu vubec bych se na nej nezlobila!!!:))

admin
    Správce

stoprocentně

admin
    Správce

A další skvělé věci jako dekorační malby, okrasná zrcadla , dekorační lampy najdeš na http://www.krasnyinterier.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.