Jak se staví sen: Do nové kuchyně na plný plyn

Úvodní stránka Fóra Jak se staví sen Jak se staví sen: Do nové kuchyně na plný plyn

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 14 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    admin
    Správce

tedy já jsem to v tv neviděla, ale podle fotek za mě (_)…nějak moc nechápu ten vydlážděný pruh u stěny (pochopila bych, kdyby tam byl krb, ale takhle:S), z tapety jsem též nějaká rozpačitá8-0, a celkově mi připadá, že „tunelovitý“ dojem zůstal, jenom se změnilo vybavení:S jediné co se mi líbí je kuchyň a vykukující jídelní stůl:D

admin
    Správce
    admin
    Správce

Rekunstruují většinou nějaké bytečky. Nechápu proč tam musí být dva disegnéři, kteří chodí pouze s rukama v kapsách (asi ejsou manuálně zruční a nebo si nechtějí špinit ruce ) 8o) a pak jdou vybírat nábytek do Ikey. Tak tímhle způsobem bych mohla být i já designérkou a nepotřebuji školu :]] . Žádná kreativita od nich nevychází a dělníky ( kteří jsou důležitější ) není téměř vidět. To se někdo umí zviditelňovat, aniž by něco vážně krásného ze sebe dostal. A pak každý byt vypadá jek reklama na Ikeu a vypadají téměř stejně (_)

admin
    Správce

pozn:ne reklama na ikeu(tam mají někdy aspoň dobrý doplňky) ale na polský oresi a „italský design“ :]]:]]:]] idpoint

admin
    Správce

Mnoo, ten krbíček chudáček u mohutné sedačky a naproti obří jakoby velkoformátové obrazové stěně vypadá dost chudě a těch až moc prázdných polic také. Takové celé nevyvážené a barevně podivně sladěné – vínovofialová s oranžovou stěnou?..:S

admin
    Správce

podle mne je to moc dobry. Originalni kombinace barev je odvazna, ale vkusna! Kuchyne je chladna, tri druhy barev a materialu se tam ale nehodi, je to nevyvazene a chladne. Na druhe strane na oranzova stena se svetlem je uzasna! Koukala jsem, ze je mozne na stenu aplikovat cokoliv. To je originalni!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.