Interiér
Úvodní stránka › Fóra › Pohovky a křesla › Interiér
- Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
28. 10. 2007 v 14:59 #20066adminSprávce28. 10. 2007 v 14:59 #56523adminSprávce
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost se sedačkou od Sofalandu z umělé kůže? Dík.
1. 11. 2007 v 21:24 #56524adminSprávceJe super.
4. 7. 2012 v 14:29 #56525adminSprávceZkušenost se sedačkou od firmy Sofaland mám dobrou – máme 4 tým rokem sedací soupravu Viktoria ve švédské syntetické kůži (bílou !). Trochu jsem se toho bála – i když je světlá, pořád vypadá jak nová (čistím pouze tekutým Arielem rozředěním s vodou)… a to máme doma pejska. Dokoupili jsme jěště čalouněný stolek a do nově dodělaného podkroví – sice jinou ale se stejného materiálu. Takže bez obav :))
2. 9. 2013 v 18:16 #56526adminSprávcejá ji mám od firmy Bytex ze Zlína, mají ji tam za skvělou cenu, napřed jsem byl v Sofalandu, ale tu stejnou látku mi v Bytexu nabídli o 9.ooo,- levněj, rozdíl v tom je, že se jmenuje Cosmo, jinak úplně stejná. Mám ji už 3 roky a je famozni. Můžu doporučit těm, komu jde o cenu a zároveň ochotný přístup.
26. 3. 2014 v 9:46 #56527adminSprávce8. 12. 2014 v 14:25 #56528adminSprávceTaky jsem si koupil od spol. Sofa Land sedačku, která stála 40.000,- Kč. Sedačka po cca roce začala projevovat hned několik závad, které jsem vždy reklamoval. Bohužel jsem nebyl spokojený s provedenými opravami. Po cca roce praskla pružina pod sedákem, která poškodila čalounění u vysouvací přistýlky, dále se začala nadměrně uvolňovat látka na opěrácích, na soklu po celém obvodu, a taky se začal hrnout molitan pod látkou na sedáku. Vše bylo uznáno a vyreklamováno. Ale stav se zejména u potahové látky a u posunutého molitanu nezlepšil. Tak jsem napsal žádost o odstoupení od smlouvy. Jednatel firmy mi po telefonu sdělil, že není půjčovna sedaček. Což chápu, jenže já nejsem sponzor nekvalitních výrobců a tak nezbývá než se v daném případě obrátit na soud, poněvadž jsem přesvědčený, že jsem v právu. Pro představu sem přikládám foto a sami posuďte zda se vám zdá, že je sedačka ve formě. Já se domnívám, že není a proto Vám tuto firmu NEDOPORUČUJI.
20. 1. 2015 v 14:26 #56529adminSprávcehezke sedaci soupravy maji v aksamite nabytek 🙂 zajed se tam podivat nebo se podivej na jejich web. http://www.soho-ic.cz/co-je-noveho/
21. 1. 2015 v 18:38 #56530adminSprávceKvalitní sedací soupravy značky OPERA DIVANI naleznete u nás. 100% výroba v Itálii, dodací lhůty do 4-5 týdnů. 5let záruka, velký výběr sortimentu unikátního designu, jsme jediní na trhu v ČR! Chcete-li poradit s výběrem tak neváhejte a navštivte http://www.designlifestyle.cz
23. 1. 2015 v 13:36 #56531adminSprávceProsím, máte někdo zkušenost se sedačkou z Aska http://www.akcniletaky.com/letak-asko-nabytek–37198strana1/, zaujala mě jejich nabídka, ale bojím se aby to stálo aspoň kapku za něco….. Řešíme aby nebyla hlavně moc drahá….Děkuji předem
17. 2. 2015 v 13:36 #56532adminSprávceBohužel se Sofalandem máme stejně negativní zkušenost. Čalounění bylo hned po přivezení na několika místech natřženo – takže souprava byla kompletně odvezena a v rámci reklamace byly tyto vady odstraněny. Při druhé instalaci nám ji osobně přivezl majitel, dnes již neexistující, Zlínské pobočky a svou odbornou manipulací (kdy se mu dvoumetrový kovový rozkládací systém, zvednutý na stojato, zřítil na zem) nám rozbil plovoucí podlahu a způsobil tak nemalou škodu. Tu odstranil tak, že pozval podlaháře a ten nějakým tmelem zaretušoval díry v laminátu. Tato oprava na podlaze vydržela asi 3 měsíce.
Sedačku jsme od té doby užívali standardním způsobem a vzhledem k tomu, že často nejsme doma a nevysedáváme u televize, tak spíš méně než více. Po dvou letech se však na eko-kůži začaly objevovat sotva znatelné praskliny. V domění, že máme na soupravu 5-letou záruku (omylem jsme zaměnili s Phase, o které jsme souběžně uvažovali) jsme nereklamovali ihned při prvním objevení závady, ale asi 2 měsíce poté, jsme začali hledat fakturu a doklady. Dost nemilé bylo, že ze smlouvy jsme zjistili, že platí pouze standardní dvouletá záruka. Přesto jsme se ještě asi 2-3 měsíce po uplynutí lhůty pokusili kontaktovat jednatele firmy, zda najdeme nějaké rozumné řešení situace. Komunikace probíhala asi 3 měsíce stylem zavolejte mi příští týden, pošlu Vám do e-mailu nabídku…a stále nic. Nakonec pan jednatel poslal nacenění přečalounění – 20 tis Kč a to „jakože bez dokladu… Foto – stav po 2,5 letech.
17. 2. 2015 v 13:42 #56533adminSprávceTakže Sofaland určitě NEDOPORUČUJI. Dalších vyhozených 40tisíc a pan jednatel má pocit, že tím, že nám nabídne přečalounění za více než polovinu ceny nové sedačky a bez dokladu (takže i bez záruky) nám dělá ohromnou službu navíc. Ukázkový příklad amaterismu od prvních prodejců, kteří prohlašovali, že tzv. eko-kůže vydrží ještě víc než kůže obyčejná, až po přístup samotného jednatele. Sedačku buď vyhodíme, nebo necháme přečalunit jinde, levněji a dokonce věřím, že kvalitněji.
18. 2. 2015 v 11:06 #56534adminSprávceAhoj. pohovku jedine z aksamite nabytek 🙂 vetsi radost mi pritel nikdy neudelal nez kdyz dovezl tuto sedacku rodina nam j chvali a skvele se nam na ni odpociva
24. 2. 2015 v 14:06 #56535adminSprávceLuciee taky, jsem to tak mela ale ja ji dostala od rodicu 🙂 velika spokojenost. kvalitni a vyborna sedacka a i kdyz mam kocku tak je porad jako nova 🙂
23. 3. 2015 v 9:47 #56536adminSprávceTady ještě pro ilustraci video, jak se rozpadání eko-kůže rozjede během 2 měsíců (oproti fotkám výše):
https://youtu.be/K8YyHOGiLYk -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.