Inspirace moderním nábytkem

Úvodní stránka Fóra Židle a stoly Inspirace moderním nábytkem

• Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 90)
  • Autor
    admin
    Správce

ještě dotaz na pána, který se přátelsky bavil s majitelem – Vy umíte italsky? Nám tvrdí, že majitel je Ital a česky neumí….

admin
    Správce

Ne dodavatel ani výrobce není z Itálie. Ano originál sedačky ano.
    Ale toto je Čína a mohu to dokázat, pokud chcete vědět jak tak napište na luxus.jewelry@email.cz . Navíc jsem byl na prodejně které říkají showroom (který je velký asi 25m čtverečních kde mají jednu sedačku, křeslo a postel…. Jo a jednu lampu…) a sám jsem se zděsil, když jsem zjistil odkud ty sedačky jsou.

admin
    Správce

Žena si tam vybrala sedačku básní o ní už tři měsíce. Tak jí říkám tak ji objednej. poslala mi zálohovou fakturu, tak jsem si je prolustroval a nepošlu jim ani korunu. Nedoporučuju.(_)(_)(_)

admin
    Správce

A mohu se zeptat jaká sedačka se vaší manželce líbí? díky.

admin
    Správce

Rád bych vás informoval o dalším postupu – před týdnem mi volali a vysvětlili situaci – sedačka se prý nevešla do kontejneru a tudíž ji nepřivezli, dodání se tedy zpozdí – udaný nový termín je od objednávky 24týdnů, tedy dvojnásobek udané nejdelší doby dodání. Stát se to může, nicméně nechápu, proč mne o tom nikdo neinformoval hned, naopak mi několikrát posouvali termín, jednou mi dokonce řekli, že sedačka je odeslaná a když jsem po nich chtěl číslo zásilky, tak prý se spletli, nebyla to ta naše…..Takže jsem chtěl vrátit peníze a že dodanou sedačku uhradím hotově, abych měl aspoň něco. Odstoupit od smlouvy prý nejde, protože se sedačka vyrábí na zakázku (což je u zboží, prodávaném v tzv. „zvláštním režimu“, tedy použitém, podivné). Nakonec jsme se dohodli, že pošlou alespoň 50% částky, kterou pak uhradím při dodání zboží a dostanu slevu na další nákup (přestože již nikdy nemíním u nich nakupovat). Připomínám, že mi volali samy od sebe!!!! Na základě toho všeho jsem ještě počkal s podáním trestního oznámení.
    No, a dnes volali znovu a opět samy od sebe – nestačil jsem se divit. Když to zkrátím (hovor trval asi 10minut), tak požadovali stažení této negativní recenze, které jsem na ně napsal. Požadovali tím způsobem, že vyhrožovali, že pokud ji do 24.hodin nesmažu, podají na mě trestní oznámení pro poškození dobrého jména firmy! A všech mých 40tisíc korun půjde na škody tímto způsobené.
    Takže tímto pro odpovědné osoby firmy MS Financial Basement s.r.o. – recenzi nesmažu,

admin
    Správce

neboť je pravdivá, naopak budu informovat o dalším průběhu. Ale abych neházel všechny do jednoho pytle – s paní Michalou Hlavačkovou jsem komunikoval ohledně výše uvedených podmínek, a to velmi rychle a jasně. Bohužel si nejsem jistý, zda dohodnutý termín dodání sedačky 20.9. bude splněn…..Každopádně budu dále informovat.

admin
    Správce

Musim priznat, jak jsem cetla tyto recenze tak jsem se bala neco objednat. Libila si mi jedna sedaci souprava jmenem Berlin, kterou nabizeli za cenu 39.990,- Kc vcetne dopravy a rikala sem si, co to asi bude kdyz je tak hezka sedacka, ktera v kazdem jinem kamennem obchode stala pres 150.000,- Kc?! Tak jsem zajela osobne na misto prodejny v Praze, velice prijemny prodejce, na vsechny otazky mi odborne odpovedel. Takze komunikace dobra, i v prubeho cekaci doby. Samozrejme se mi taky nelibila cekaci doba, ale rekla sem si, ze si nabytek nekupuju kazde 2 mesice, ze? A navíc ho mám nakombinovaný dle svých představ, což je skvělá možnost 🙂
    Udanacekaci doba byla 8-12 tydnu, cekala sem presne 10 tydnu a jeden den….takze i to super. A ted k sedacce: Byla sem i u znameho calounika, ktery se mi na to podival, jelikoz sem se obavala jestli je to prava kuze atd…jestli vyroba z ciny atd. Ten mi rekl na tu sedaci soupravu, ze by za ty penize nezakoupil ani ten MATERIAL!!!! Tak ted sedacka je i o neco zdrazena…jeste ze sem se rozhodla tak rychle….:) tskze vysledek a muj nazor je: Jsem naprosto spokojena a doporucovala bych tento obchod kazdemu, ktery chce myt doma neco opravdu exkluzivniho a nema na nabytek ktery stoji statisice….Lucie V.

admin
    Správce

Musim priznat, jak jsem cetla tyto recenze tak jsem se bala neco objednat. Libila si mi jedna sedaci souprava jmenem Berlin, kterou nabizeli za cenu 39.990,- Kc vcetne dopravy a rikala sem si, co to asi bude kdyz je tak hezka sedacka, ktera v kazdem jinem kamennem obchode stala pres 150.000,- Kc?! Tak jsem zajela osobne na misto prodejny v Praze, velice prijemny prodejce, na vsechny otazky mi odborne odpovedel. Takze komunikace dobra, i v prubeho cekaci doby. Samozrejme se mi taky nelibila cekaci doba, ale rekla sem si, ze si nabytek nekupuju kazde 2 mesice, ze? A navíc ho mám nakombinovaný dle svých představ, což je skvělá možnost 🙂
    Udanacekaci doba byla 8-12 tydnu, cekala sem presne 10 tydnu a jeden den….takze i to super. A ted k sedacce: Byla sem i u znameho calounika, ktery se mi na to podival, jelikoz sem se obavala jestli je to prava kuze atd…jestli vyroba z ciny atd. Ten mi rekl na tu sedaci soupravu, ze by za ty penize nezakoupil ani ten MATERIAL!!!! Tak ted sedacka je i o neco zdrazena…jeste ze sem se rozhodla tak rychle….:) tskze vysledek a muj nazor je: Jsem naprosto spokojena a doporucovala bych tento obchod kazdemu, ktery chce myt doma neco opravdu exkluzivniho a nema na nabytek ktery stoji statisice….Lucie V. (^)(^)(^)(^)(^)

admin
    Správce

Vipnabytek prodává krásné designovky do moderních domácností, já osobně s nimi mám 2 zkušennosti a ani v jednom případě si nemůžu ztěžovat, vše proběhlo dle mých očekávání, tento obchod doporučuji a pokud jim tento přístup vydrží, nadále u nich budu ráda nakupovat.
    (^)(^)(^)

admin
    Správce

S VIP nabytkem mam spatne zkusenosti. Mela jsem vybranou sedacku, uvadeli,ze je skladem,nacez jsem ji objednala,dala uhrada na splatky. Prisla me smlouva k podpisu od Home creditu,a jelikoz nejak mezitim jsem si udelala cas se zajet podivat do jejich showroomu a zjistila,ze jejich zbozi je naprosto nekvalitni, ..sedacka ,co tam meli (tedy jinou,nez tu co jsem chtela) na te se nedalo ani sedet, nevim,z ceho ji vyrabi, kazdopadne to bylo jak sedet na slame,kdyz jsem ji zmackla rukou,vrzala a bouchnout do ni vic,mozna by se i udelala dira. Takze jsem si rekla,ze takove zbozi opravdu nechci. Smlouvu od Home creditu -stale nepodepsanou, jsem roztrhala a z me strany jsem to neresila. To vam byl pak kolotoc,jak me uhaneli, ze jsem ucinila objednavku a ze tedy si tu sedacku musiim vzit. Ze me daji vymahacske firme.No zkouseli to opravdu vytrvale. Vyhrozovali penalem atd.Jenze nastesti jsem clovek chytry,znaly,od huby a nenecham si nejakym mladym klucikem vyhrozovat, smlouva od Homecreditu jasne podepsana nebyla,tudiz nebyla tim padem ani dokoncena objednavka, poslala jsem je do p***le a ten klucik na drate me praskl s telefonem. Uz i toho jednani me presvedcilo o tom,ze s touto firmou jiz nikdy !

admin
    Správce

Dobrý den všem. Moc v dnešní době nevěřím na tyto (zvláště pozitivní) recenze, ovšem nabídka této společnosti mne zaujala. Teď vlastně nevím, co si mám myslet. Je to Itálie nebo Čína? Mohl by jste mi někdo, kdo máte negativní zkušenost, zavolat a popovídat si o tom? Prosím … 602752973 … opravdu bych to uvítal. Prodejce VIPnábytku prosím, aby mi nevolali – umím si to zjistit.

admin
    Správce

Pojdte se domluvit a neco jim udelat….. už mě tyhle firmy nebavi… stejne sedačky mají taky na http://www.luxusnisedacky.cz, na firmu je nařízena exekuce… jen pro info.

admin
    Správce

nekoupit a zapomenout – sedačku nekupovat a misto toho travit čas jinak… nebo nakoupit a pak napsat negativni recenzi….

admin
    Správce

VIP nábytek – MS Financial Basement s.r.o. Rozhodně nekupovat , jen tahají z lidí peníze. Vyberou zálohy a dál už je lidi nezajímají. Vlastně se divím, že ještě existují. Nárok na vrácení peněz až po 120dnech + 30dní vracecí lhůta, takže půl roku legálně disponují cizími penězi.

admin
    Správce

nemáte něco bližšího o té exekuci ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 90)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.