Ignác Franek a Ludmila Řezáčová – VAROVÁNÍ
Úvodní stránka › Fóra › Okna a dveře › Ignác Franek a Ludmila Řezáčová – VAROVÁNÍ
- Toto téma obsahuje celkem 7,772 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 2. 2011 v 9:52 #45524adminSprávce
To je zcela pravda a nejsme jediná firma ,která se s tímto potkává.
Chytří zákazníci si myslí ,že to zvládnout,podceńují rady a když si dělají zednické práce oni tak to tak dopadá.Pak nešťastně volají a prosí o servis a svádějí vše na firmu.Je to běžné mezi českými lidmi ,jen si závidí,jsou sobci a nechápou druhou stranu.4. 2. 2011 v 10:06 #45525adminSprávceVážení, tohle je tak dětinské!
Ani náhodou nevěřím, že se vás někdo zastává !Za prvé: nikdo nezúčastněný a rozumně uvažující by nenazval někoho o kom nic neví b**cem.
Za druhé: Citace “ tím se jí nezastávám je zcela mimo“, neboť kdyby se vyjdřoval někdo nezúčastněný použil by mnohem spíše formulaci „tím se j i ch nezastávám“
Z mého pohledu jste se „poučili“ a použili cizí IP adresu, napsali jste přesně ve vašem slohu ono rádoby solidární vyjádření a těď se tetelíte blahem, jak jste na mě vyzráli!
No, nanejvýš jste mě pobavili. To tedy můj syn byl už v 16 letech mnohem rafinovanější !
4. 2. 2011 v 10:17 #45526adminSprávceJenom pro doplnění:
Solidní živnostníci by jen těžko měli na část svého nemoviteho majetku uvalenu exekuci, tak jako vy dva, že
Nebo mi snad chcete tvrdit, že se proti vám spiknul i soud a všichni exekutoři světa?
11. 2. 2011 v 12:35 #45527adminSprávceSmlouvu máte s panem Frankem.S mou osobou odmítáte mluvit,ač mám na to plnou moc. Šíření pomluv – týkající se exekucí ,nemá s mou osobou nic společného,proč nás spojujete dohromady?Neznáte okolnosti a dovolíte si hodnotit druhé?Jsou zde nějaká pravidla a vaše nesmyslné podmínky k vyřízení reklamace jsou neakceptovatelné.
Říká vám také něco :
II. O vadu ve smyslu ustanovení § 619 obč. zák. nejde, jedná-li se o poškození, k němuž došlo v důsledku nesprávného používání věci, zejména při jejím užívání v rozporu s informací o způsobu použití a údržby věci a o nebezpečí, které vyplývá z jejího nesprávného použití nebo údržby.Informace vám byly podány o údržbě kování a jiné.
Užíváte výrobek tak jak máte včetně členů vaší rodiny?
Vždyť jste mi volala ,že váš člen rodiny(snad babička,či maminka ……..)poškodil kování ? Žádala jste nás o jeho opravu s tím že si ho zaplatíte!!! A nyní vše házíte na špatnou montáž a výrobek?
Bylo by rozumné se dohodnout ke spokojenosti obou stran.A ne tak ,že jeden bude dělat druhému naschvály a klást si nesmyslné požadavky.Co vy na to ?11. 2. 2011 v 12:35 #45528adminSprávceSmlouvu máte s panem Frankem.S mou osobou odmítáte mluvit,ač mám na to plnou moc. Šíření pomluv – týkající se exekucí ,nemá s mou osobou nic společného,proč nás spojujete dohromady?Neznáte okolnosti a dovolíte si hodnotit druhé?Jsou zde nějaká pravidla a vaše nesmyslné podmínky k vyřízení reklamace jsou neakceptovatelné.
Říká vám také něco :
II. O vadu ve smyslu ustanovení § 619 obč. zák. nejde, jedná-li se o poškození, k němuž došlo v důsledku nesprávného používání věci, zejména při jejím užívání v rozporu s informací o způsobu použití a údržby věci a o nebezpečí, které vyplývá z jejího nesprávného použití nebo údržby.Informace vám byly podány o údržbě kování a jiné.
Užíváte výrobek tak jak máte včetně členů vaší rodiny?
Vždyť jste mi volala ,že váš člen rodiny(snad babička,či maminka ……..)poškodil kování ? Žádala jste nás o jeho opravu s tím že si ho zaplatíte!!! A nyní vše házíte na špatnou montáž a výrobek?
Bylo by rozumné se dohodnout ke spokojenosti obou stran.A ne tak ,že jeden bude dělat druhému naschvály a klást si nesmyslné požadavky.Co vy na to ?9. 4. 2011 v 16:45 #45530adminSprávceTo Vám rozhodně nedoporučuji, abyste neměl kromě toho, že vám dluží ještě další problémy.
Paní Řezáčová na mne totiž podala na policii trestní oznámení pro pomluvu.
Hlavně se cítí dotčena tím, že ji spojuji s panem Frankem, neboť ona prý nemá s jeho dluhy a exekucemi nic společného. No, takovou životní družku bych opravdu za nic na světě nechtěla.Vlastně nevím, co si mám o tomto jejím prohlášení myslet, neboť se sama uvedla spolu s panem Frankem jako dodavatel do mé smlouvy o dílo.
Jednání s Policií mi nijak nevadí. Vím totiž, že co se týká těchto dvou „rádoby“ podnikatelů, mám pravdu, a i kdybych za to měla jít do vězení, rozhodně neustoupím.
18. 4. 2011 v 13:46 #45531adminSprávceKdyby se něco takového konalo rozhodně to chci vidět! Oba tohle potřebujou jako Sůl.
15. 5. 2011 v 22:52 #45532adminSprávceA co kdybyste se představil ……nebo se bojíte ?Máte asi mylné informace,žádný podnájem nehledám a platit oknama to je asi vtip ne?????????
15. 5. 2011 v 22:53 #45533adminSprávceA co kdybyste se představil ……nebo se bojíte ?Máte asi mylné informace,žádný podnájem nehledám a platit oknama to je asi vtip ne?????????
15. 5. 2011 v 22:53 #45534adminSprávceA co kdybyste se představil ……nebo se bojíte ?Máte asi mylné informace,žádný podnájem nehledám a platit oknama to je asi vtip ne?????????
27. 5. 2011 v 14:12 #45535adminSprávceJsou to fakt podvodnici. podvadej lidi nemaj vychovani. a jediny co umej je vyhrozovat policii lidi spojme se
27. 5. 2011 v 14:40 #45536adminSprávceNo, tou policií pouze nevyhrožují, ale v mém případě ji skutečně kontaktovali pro výhružky a pomluvu.
Policie to teď předala magistrátu k řešení, neboť neshledala důvod pro mé další vyšetřování.
Tak uvidíme, jak to vše dopadne.31. 5. 2011 v 10:00 #45537adminSprávceTo máte pravdu,takhle drzé lidi jsem opravdu neviděla a vy se tím jenom bavíte.Pak nemají vznikat lži a pomluvy ,které se nezakládají na pravdě.KAM TEN SVĚT SPĚJE.
31. 5. 2011 v 16:00 #45529adminSprávceMy určitě ne.Další trestní oznámení již bylo podáno.Měla byste se nad sebou zamyslet, podporujete akorát to ,aby se dál škodilo.Víte mám lidí plné zuby,jenom lžou ,vymýšlí si a škodí druhým.My se o druhé taky nestaráme.Tak proč nám nedáte všichni pokoj!
18. 9. 2011 v 11:37 #45538adminSprávce -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.