Ignác Franek a Ludmila Řezáčová – VAROVÁNÍ

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Ignác Franek a Ludmila Řezáčová – VAROVÁNÍ

• Toto téma obsahuje celkem 7,772 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 7,773)
  • Autor
    admin
    Správce

OSVČ – IGNÁC FRANEK A LUDMILA ŘEZÁČOVÁ, sídlo Češkova1240, Pardubice, provozovna Choltice,Nádražní 685. Inzerují jen tam, kde nejde diskuze či recenze.
    Chci každého důrazně varovat-tato firma je NAPROSTO NESOLIDNÍ V ŘEŠENÍ SVÝCH ZÁVAZKŮ. V 9/08 mi namontovali balkonové okno. V 11/09 jsem telefonicky reklamovala nefunkční kování a netěsnost balkonových dveří. Po mnoha urgencích poslali až v lednu2010 technika, který jen uvedl, že se to bude dále řešit. Do 4/2010 se nic nedělo. V zimě mrzlo, na jaře pršelo, nám teklo do bytu a jim to bylo fuk. Po důrazných e-mailech poslali v 4/2010 nového technika, který konstatoval špatnou montáž a nutnost nového zabudování. Slíbili, že nápravu provedou v 6/2010. Do 7/2010 se zas neozvali. Zaslali jsme jim odstoupení od smlouvy s tím, že pokud nám vrátí peníze nebudeme po nich již nikdy nic chtít. Teprve teď,po 7 měsících, reklamaci písemně uznali. Pan Franek zavolal,že chce okno zpět,stejně jako bychom reklamovali ledničku,aby ho mohli dále prodat.Chtěl 14dní předem vědět,kdy k nám přijde jiná firma, aby si mohl okno demontovat. Dokážu si představit, jak by ho bourali ven, aby se jim nepoškodilo a mohli s ním dále obchodovat. Já abych platila drahé zednické práce na opravu vybourané špalety. V srpnu jsem jim tedy napsala podmínky provedení demontáže a že vše musí uvést do původního stavu. Už se neozvali. Jestli tedy nechcete dopadnout takto, nic si od nich nenechte dělat! Paní Řezáčová filtruje hovory,hodně mluví a slibuje, ale nic nesplní

admin
    Správce
    admin
    Správce

Jelikož firma provedla pouze montáž plastových výrobků v pořádku, zákazník podepsal předávací protokol bez závad(velice spokojena s montážníky),nemůže tato firma vyloučit zásah třetí osoby a to při dokončení zednických prací jinou firmou.Dle informaci ,kdy zákazník volal ,že jeho člen rodiny provedl něco s kováním,že v tom křupe ,aby se firma přijela na to podívat a zákazník uznal, že zaplatí vzniklou škodu ,jelikož to bylo chybou člena rodina,nyní vše popírá.Zákazník má v úmyslu poškodit firmu.Ověřte si jejich práci ,zavolejte si na reference.

admin
    Správce

Tohle je klasická ukázka jednání výše uvedené firmy.
    Jednoduše ji lze charakterizovat třemi slovy výmluvy, výmluvy a zase výmluvy.

I malé děcko by mělo vědět, že pokud by bylo výše uvedené tvrzení pravdivé, nikdy by po té dodavatel písemně nenapsal, že reklamaci uznává.

Pan Franěk s paní Řezáčovou však písemně reklamaci uznali, a to na základě závěru jejich technika, který jasně v písemném protokole uvedl, že je kování vadné, nikoliv poškozené zákazníkem.

O úrovni oné firmy si ostatně každý může z výše uvedeného příspěvku udělat závěr.

Co se týká referenci, tak mají pouze fotografie provedených prací bez kontaktů na objednatele.
    Když takhle vyfotím naše vadná okna, také to bude vypadat dobře.

admin
    Správce

Jméno této firmy není třeba vůbec poškozovat, neboť ji na internetu najdete mezi dlužníky, a to např. v odkaze:
    http://www.climax.cz/cz/5-obchod/152-dluznici.html

Také je uvádí jako dlužníky firma Mrkvička – půjčovna lešení.

admin
    Správce

Kdybych měl momentálně svoje internetové stránky a odkaz dlužníci byly by tam taky. Byl jsem pro ně montovat a dodnesani koruna. Řezáčová se jen vymlouvá, Franek má jiné číslo aby byl k nezastižení.
    Byl jsem na dvou jejich zakázkách a ani jeden s nimy nebyl spokojen a pěkně nadával.

admin
    Správce

naprosto souhlasim s timto prispevkem,mame naprosto stejne zkusenosti.temto dvema se vyhnout obloukem!!!(_)(_)(_)

admin
    Správce

Dobrý den,máme stejnou zkušenost s touto „firmou“.Chěla bych poprosit,zda by bylo možné Vás kontaktovat a poradit se,jak na tuto firmu.Nemáme ani balkonové dveře,ani peníze.Prosim o radu.Více v případu zajmu mne kontaktujte na mail: pepickaopicka@seznam.cz .dekuji.

admin
    Správce

Na stránkách Sdružení obrany spotřebitele byla zveřejněna další špatná zkušenost s touto firmou.

odkaz:
    http://www.spotrebitele.info/poradna/dotazy.php?hledej=reklamace%20z%E1vad%20na%20plastov%FDch%20oknech

admin
    Správce

Vážená paní,co se týče vámi nalezeného odkazu,dotyčný zákazník má vše v pořádku.Sám výrobce se zákazníkovi ozval.Dodavatelská firma je tudíž odkázána na třetí stranu,s kterou toto řeší.Měla byste si dát pozor na to co píšete a uveřejňujete.Poškozujete tuto firmu .

admin
    Správce

Byl jste pouze na jedné jediné zakázce,která není v pořádku.Špatně odvedená zednická práce a dluh za ubytování,být vámi tak se tady ani nezmińuji .Mám pár fotografií ,tak se máte na co těšit.

admin
    Správce

My máme zkušenosti výborné.Vše v pořádku.Jenom tuto firmu doporučujeme.Mají výbornou cenu ,českou kvalitu a na všem se dá s nimi dohodnout.Slovaktual a Sulko – o těch moc dobrého říci nemohu.Stavona a Macek ti jsou drazí.

admin
    Správce

Zveřejnění odkazu na poradnu není z mé strany trestné.
    Obraťte se tedy na toho, kdo podal na Sdružení ochrany spotřebitele zmiňovaný dotaz.

admin
    Správce

Již jsme se na toho dotyčného obrátili,a on je sám udiven ,že jste použila odkaz ,kde se ptá na radu.Jelikož má vše v pořádku a toto není aktuelní ,tak byste si nejdříve měla ověřit ,zda je toto platné.A nepředávat jeho odkaz dotazu dál z loňského roku,Váš úmysl poškodit firmu v očích lidí ………………………:S

admin
    Správce

Vážení DŠ !

To Vám tedy mohu jedině závidět, že jste s nimi byli nad míru spokojeni.

Vzhledem k tomu, že dále negativně hodnotíte firmy Slovaktual a Sulko, máte zřejmě s výměnou oken bohaté zkušenosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 7,773)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.