Hypotéka
Úvodní stránka › Fóra › Tipy a rady › Hypotéka
- Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24. 2. 2016 v 21:23 #67360adminSprávce
mno každopádně díky za radu.Rozhodl sem se že bez realitky do toho nepůjdu tak sem si sjednal s rk Coloseum schůzku tak doufám že budu spokojený tak jako vy.
10. 4. 2016 v 21:40 #67361adminSprávceDěkuji za doporučení na realitní kancelář Coloseum, vypočítali mi dost výhodnou hypotéku,udělali semnou nezávazný propočet hypoték od všech bank a moc se mi líbil i přístup jak semnou jednali narovinu.U realitního makléře bylo vidět že si na nic nehraje a že semnou jedná fér, opravdu skvělá zkušenost!!
19. 10. 2016 v 21:12 #67362adminSprávceRk Coloseum mi hodně pomohla, především realitní makléř. Jednal rychle, svědomitě… a moc mi pomohl
21. 10. 2016 v 13:31 #67363adminSprávceOhledně čeho jste s touto reality jednal? Sháním bydlení, a nějak nemůžu kápnout jak bych tak řekl na to pravé a tak mi známá radila ať se obrátím na reality že mi přednostně nabídnou volné byty/domy… je toto možné i u zde zmiňované rkcoloseum?
27. 10. 2016 v 21:58 #67364adminSprávceAno,když se obrátíte na reality coloseum tak budou přednostně nabízet byty vám, až po té se objeví na stránkách.
24. 11. 2016 v 12:38 #67365adminSprávceDěkuji Vám.Už snimi spolupracuji a zatím jsem spokojený
26. 7. 2017 v 12:57 #67366adminSprávceA už jste někdo jednali s panem Mačkem z DůmDluhů?
Ten dokáže zařídit hypotéku bez nahlížení do registru
http://www.dumdluhu.cz/hypoteka-bez-registru12. 11. 2018 v 14:43 #67367adminSprávceTaky nemám zrovna velký příjem, a hypotéku mi na https://www.burinka.cz/hypouver/ stejně dali, takže bych to zkusil tam. Myslím si, že nežádáš tak závratnou částku, tudíž by ti to schávlit měli bez jakéhokoliv problému, akorát počítej s tím, že 20% hodnoty nemovitosti musíš dokládat ty.
17. 7. 2019 v 20:53 #67368adminSprávceAhoj všichni!
Jsem Agáta, v současné době žiji v Opavě, Česká republika. V tuto chvíli jsem vdova se dvěma dětmi a já jsem byl v březnu ve finanční situaci a potřeboval jsem refinancovat a platit své účty. Snažil jsem se hledat půjčky od různých úvěrových firem jak soukromých a firemních, ale nikdy s úspěchem, a většina bank odmítla můj kredit. Ale jak by si to Bůh přál, byl jsem představen v družstevním běhu od Božského muže, soukromého úvěrového věřitele, který mi dal půjčku ve výši 80 000 EUR a dnes jsem vlastníkem firmy a moje děti se v tuto chvíli daří dobře, pokud musíte se obrátit na jakoukoli firmu s odkazem na zajištění úvěru bez zajištění, kontrolu bez úvěru, žádného spolupodpisovatele s úrokovou sazbou pouze 2% a lepší plány splácení a harmonogramu. Neví, že to dělám, ale teď jsem tak šťastný a rozhodl jsem se, že lidé o něm budou vědět více a také chci, aby mu Bůh žehnal více. Můžete ho kontaktovat na jeho emailu: dantecooperativehelp@hotmail.com pro rychlé chatové volání nebo whatsapp / +35677926593dík
Agáta29. 11. 2020 v 12:13 #67369adminSprávceChci poděkovat Daltonovi za to, že mi dal půjčku v hodnotě 43000 EUR. pokud dnes potřebujete urgentní půjčku, vyhýbejte se podvodům a požádejte o skutečnou půjčku prostřednictvím e-mailu: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014
7. 4. 2021 v 18:20 #67370adminSprávceJsem tak šťastný, že jsem dnes dostal svou půjčku od geniálního věřitele, chci poděkovat Bohu za to, že mi dal příležitost získat půjčku u společnosti Richard Mills. Po mnoha měsících hledání půjčitele půjčky na internetu vidím jen podvodníka, který mi nikdy půjčku nedal, ale podváděl mě a vzal mi peníze a pochopil mě bolest. Bylo to minulý týden, je mi fajn, půjčka společnosti Jeffrey Raymond, dnes jsem šťastná, že jsem svou půjčku úspěšně přijala. Poděkuji Bohu, že jsem neztratil to, co platím. Níže je uvedena adresa, na kterou je můžete kontaktovat, poslat e-mail a obdržet vaši půjčku.
KONTAKT:
Richard Mlýny,
(24hoursloancom@GMAIL.COM) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.