Hypotéka
Úvodní stránka › Fóra › Tipy a rady › Hypotéka
- Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29. 10. 2012 v 14:13 #67332adminSprávce
Dobrý den,
potřebuji získat nebankovní hypotéku, kde se dají nastavit nízké splátky jako v bance a nabízí delší dobu splatnosti. Našla jsem na internetu pár typů, ale nechci platit žádné poplatky a odhad nemovitosti. Nemáte někdo nějaký typ, kde bych mohla zkusit zažádat a splňují mé požadavky? Díky za odpověď.
29. 10. 2012 v 14:14 #67333adminSprávceDobrý den,
potřebuji získat nebankovní hypotéku, kde se dají nastavit nízké splátky jako v bance a nabízí delší dobu splatnosti. Našla jsem na internetu pár typů, ale nechci platit žádné poplatky a odhad nemovitosti. Nemáte někdo nějaký typ, kde bych mohla zkusit zažádat a splňují mé požadavky? Díky za odpověď.
16. 11. 2012 v 0:27 #67334adminSprávceProč nebankovní hypotéku???vždycky vyjdou dráž než v bance, věřím, že se dá najít i jiné řešení (ne nechci vám půjčit, spíše poradit). Pokud máte zájem a.sonik@seznam.cz Hezký den
22. 11. 2012 v 12:55 #67335adminSprávceZ vlastní zkušenosti bych vám mohl doporučit http://www.hypotekybezregistru.cz. Jedná se o nebankovní hypotéku bez nahlížení do registru a bez dokládání příjmů. Najdou pro Vás řešení a po dodání potřebných materiálů jednají rychle.
7. 12. 2012 v 17:37 #67336adminSprávcePokud máte zájem o nebankovní hypotéku, ať už je důvodem záznam v registru, nebo neprokazatelný příjem, můžete žádat u společnosti http://www.americka-nebankovni-hypoteka.cz/, zde je možné získat hypotéku bez registru s úrokem 7–10%p.a.Hypotéka je až na 30 let,splátka na 1 milion na 30 let 8300Kč.Navíc je možné tento úvěr kdykoliv splatit předčasně bez jakýchkoliv sankcí.
12. 12. 2012 v 14:33 #67337adminSprávceahoj, zkusila bych tohodle pána – http://www.hp-hypoteka.cz. Taky jsem to neměla zrovna lehké a dokázal mi hypotéku udělat. Pracuje ve velké společnosti takže si může dovolit různé výhody atd. Já ho můžu pouze pochválit,sama od něj hypotéku mám a mí známí jich mají několik. Takže za mě super.
15. 3. 2013 v 7:56 #67327adminSprávceDobry den Tem kteri si chteji vzit uver od Hypotecni banky at rychle daji ruce pryc od teto spolecnosti jsou to jen sprosti vyderaci a nedej buch ji jistit domem oskubou vas dohola nejednaji svama narovinu a pokud jen dluzite 2 koruny hned na vas udeluji sankci a nezajima je ze jste treba platil vic nez musite……….
2. 4. 2013 v 21:45 #67324adminSprávceDobry Den,chtěla bych se zeptat jestly tento pan vyřizuje hypotéku,i kdyz jsme s manželem v registru,děkuji za odpověd M
22. 7. 2013 v 10:59 #67338adminSprávceDobrý den, mám v celku stručně napsaný dotaz ohledně hypotečního úvěru. S přítelem chceme aby hypoteční úvěr nebo úvěr ze stavebního spoření na koupi rodinného domu byl psaný jen na něho, avšak rodinný dům na oba dva. Je to tak možné kvůli zástavě nemovitosti bankou?
Předem děkuji za odpověď31. 7. 2013 v 19:50 #67339adminSprávceDobrý den,
Jsme křesťanská organizace se tvořila na pomoc lidem v potřebách pomáhá, jako je finanční help.So pokud se chystáte přes finanční potíže nebo jste v jakékoliv finanční nepořádek, a potřebujete finanční prostředky k zahájení vlastního podnikání, nebo potřebujete půjčku vyrovnat svůj dluh nebo splatit své účty, start pěkný podnikání, nebo jste zjišťují, že je těžké získat kapitál úvěr od místní banky, kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mail: cristloanoffers1@gmail.com pro bible říká: „“ Luke 11:10 Každý, kdo kdo žádá, dostává, kdo hledá, nalézá, a tomu, kdo tluče, bude dveře otevřít „, takže nenechte tyto příležitost projít se, protože Ježíš je stejný včera, dnes i na věky more.Please nich je pro vážné smýšlející a Bůh Lidé se bát.
Jste poradit vyplnit a vrátit podrobnosti níže ..
Vaše jméno: ______________________
Vaše adresa: ____________________
Vaše země: ____________________
Vaše Povolání: __________________
Výše úvěru potřebné: ______________
Doba trvání úvěru: ____________________
Měsíční příjem: __________________
Mobilní telefon číslo: ________________
Už jste požádali o půjčku před: ________________
Pokud jste požádali o půjčku před, kde jste léčeni upřímně? kde se firma nachází? …Jednat rychle a dostat se z finanční tísně, nepořádek a utrpení kontaktovat Annette Půjčka Corporation dnes e-mailem na adrese:. Cristloanoffers1@gmail.com Ty se považují za nejlepší z našich zdrojů, dokud si to finanční prostředky byly převedeny na váš účet, a va
2. 8. 2013 v 0:56 #67340adminSprávceDobrý den,
řešíte podobnou věc jako před časem já s manželem…Hlavním problémem ze začátku bylo, za který konec hledání hypotéky vůbec vzít…všude jsou tisíce nabídek a aby se člověk prokousal tím vším, to by musel sedět u počítače hodiny a hodiny a stejně by z toho moc moudrý nebyl 🙂 Já náhodou objevila na internetu tohle http://www.gpf.cz/hypotecni-kalkulacka a moc mi to ze začátku, když jsem byla v tom obrovském množství nabídek ztracená, pomohlo. Jednoduše jsem zjistila, co vlastně trh nabízí, jaké jsou rozdíly cen a také šance na získání. Snad Vám to aspoň trochu pomůže v orientaci na moři hypoték :)…Přeji hodně štěstí a hlavně trpělivosti! 🙂 Hezký den Alena K.6. 8. 2013 v 14:47 #67341adminSprávceZkus nebankovní americkou hypotéku, my ji máme a je to srovatelné s bankovní hypotekou: http://www.ihotovost.cz/americka-hypoteka
14. 8. 2013 v 4:20 #67342adminSprávceahoj
Jsem Eliáš Roland ředitel Eliáš úvěr společnosti, to je příležitost pro finanční vašich dveří krok, se ještě dnes a získat úvěr rychle. Existuje spousta Hledáte finanční příležitost, nebo pomoc v místě a stále nemůžete dostat. Je však hospodářská příležitost ve vašich dveří krok, a jako takový si nemůže dovolit nechat ujít tuto příležitost. Jsme certifikováni půjčku věřiteli, že offer společnosti úvěr, osobní půjčky, půjček konsolidaci dluhu, půjček rizikového kapitálu, podnikatelské úvěry, vzdělávání Loans pro jakékoliv obyvatele na celém světě za velmi nízkou úrokovou sazbou ve výši 3%. Tyto úvěry jsou k dispozici v rozsahu od 1.000 dolarů na 100.000.000 dolar. Nabízíme úvěry na vážné lidi, Jsem certifikovaný, registrované a důvěryhodně věřitele. tak zajímá kandidát by měl kontaktujte nás prostřednictvím e-mail: elijahloanfirm@hotmail.com, nezbytné údaje potřebné k žádosti o úvěr.
Formulář žádosti o úvěr FILL a vrátit
Kandidát Celé jméno:
Půjčka Částka potřebná:
Doba trvání úvěru:
Mobil:
Kandidátské země:
Kandidát Adresa:
Kandidátská země:
Kandidát Věk:
Už jste aplikovali před?
Mluvíte anglicky:
Status kandidátské země:
Kandidát Zaměstnání:
Kandidát Měsíční příjem:
Doufám, že to slyším od zúčastněných kandidáta.
díky
Pan Eliáš Roland18. 10. 2013 v 13:35 #67343adminSprávcePozor prosím!
Jedná se o on-line inzerce z registrován, vláda schválila a licencí peníze věřitele, který dává z úvěrů různých typů, jako výplatní den, Osobní, hypotéky, podnikání, Auto Úvěry vážné a zájemci na velmi nízkou cenu přijatelnou úrokovou sazbou ve výši 2 %
Kontaktujte mě ještě dnes prostřednictvím e-mailu na jak začít pomocí :: hiltonfinanceagency@gmail.com
Děkuju.
24. 10. 2013 v 15:02 #67344adminSprávceV bance stačí malý škraloup a hned se člověk může ocitnout v registru. Doporučuji si nezávazně žádost nechat posoudit nebankovní společnosti a držet se pravidla, nikdy předem nikomu neplatit a úvěrovou smlouvu si nechat zaslat předem k posouzení. O kvalitní a prověřenou půjčku si můžete zažádat třeba na http://www.zastavynemovitosti.wbs.cz
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.