Hypotéka
Úvodní stránka › Fóra › Tipy a rady › Hypotéka
- Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 9. 2009 v 14:02 #20750adminSprávce10. 9. 2009 v 14:02 #67317adminSprávce
Co dělat, když mě banka nemá ráda a nechce mi hypotéku dát? Potřebuju zrekonstruovat zprivatizovaný byt, ale banka dělá obstrukce
10. 9. 2009 v 15:03 #67318adminSprávceAsi bych se obrátil na nějakého nebankovního poskytovatele úvěrů. Na trhu jich působí v současné době již dost. Namátkou bych mohl jmenovat třeba ACM Money. Předem však upozorňují, že podmínky mají tyto firmy tvrdší než banky (např. ručení nemovitostí). Jdou do většího rizika, tak se i více jistí. Když si však člověk vše dobře propočítá a zajistí schopnost splácet, může být taková půjčka snadno dostupným řešením. Ale možná najdete i jinou cestu. Držím Vám palce.
18. 6. 2010 v 14:50 #67319adminSprávceZkoušel někdo platit Paypalem při stavbě domu? http://wwwpaypal-navod.blogspot.com/
23. 5. 2011 v 23:45 #67320adminSprávceAhoj,
chci koupit byt a potřebuju úvěr 2 mil. Kč. Myslíte, že je lepší hypotéka nebo úvěr ze stavebního spoření? Uvažoval jsem o hypotéce od unicreditu, ale přečetl jsem si toto http://vypravci.blogspot.com/2011/05/hyp oteka-nebo-uver-ze-stavebniho-sporen.htm l a teď nevím.
Díky.
12. 6. 2011 v 14:22 #67316adminSprávceAhojte,
potřebuji velmi poradit. Jaký je váš názor na [url=http://www.finance.cz/zpravy/finance/249976-test-mf-dnes-potvrdil-ze-nejkvalitnejsi-poradenske-sluzby-poskytuje-awd-cr/]AWD[/url] doufám, že se najde někdo, kdo má zkušenosti.
Díky
30. 12. 2011 v 5:10 #67325adminSprávceHledáte půjčku na velmi nízké úrokové sazby po celou dobu trvání úvěru?
Už jste se snažil získat úvěry od bank, ale bez úspěchu? Nutně potřebují peníze dostat z dluhů? Potřebujete peníze na rozšíření nebo zavedení vlastního podnikání?. Nabízíme dlouhodobé a krátkodobé půjčky s výše úvěru v rozmezí od 5,000 do 5,000,000.00 v nás dolary, libry šterlinků, euro, Kč, atd. s nízkou úrokovou sazbou ve výši 3% pro všechny části world.The aplikace je k dispozici pro žadatele, kteří mají 18 let a výše.
Pro více informací prosím kontaktujte e-mailem: 24hourloanservice@gmail.com
S pozdravem
Larry Fox4. 2. 2012 v 6:46 #67326adminSprávceVýpůjční služby Nabídka 2/04/2012
Potřebujete osobní nebo obchodní úvěr za nízké sazby? Kontaktujte nás pro více informací prostřednictvím e-mailu: ericinvestment.finance@w.cn
(Vážná dotazy pouze)Napište níže uvedené informace, aby si vaše ÚVĚR REGISTROVANÉ
Vaše celé jméno:
Váš dům Adresa:
Vaše země:
Vaše Pohlaví:
Částka potřebná jako úvěr:
Doba trvání úvěru / rok:
Vaše Povolání:
Váš měsíční příjem:
Váš osobní telefonní číslo:
Kopírovat Of You Pass Port obrázek nebo osobní průkaz:Pan Loben Collins.
Online ředitel Eric Financování LTD …30. 4. 2012 v 14:38 #67323adminSprávceDobrý den, můj měsíční příjem je 10.000,-Kč. Zatím bydlím u rodičů. Chtěla bych hypotéku s délkou splatností 30 let, a ve výši 750.000,-Kč, cena nemovitosti je 800.000,-Kč. Jenže můj pracovní poměr je na dobu určitou, jednou již byl prodloužen. Pracuji jeden rok, tam kde pracuji nedávají smlouvu na dobu neurčitou ihned, ale po několika letech. Tak bych se chtěla zeptat jaká je reálná šance poskytnutí tohoto úvěru. V bytě budu bydlet s přítelem, který má odpracovaný rok a v současné době je na úřadu práce a shání práci, jelikož předešlá mu skončila uplynutím doby. Jsme bezdětní a bez jakýchkoliv závazků.
Děkuji za odpověďŠrubařová Adéla
30. 4. 2012 v 14:39 #67322adminSprávceDobrý den, můj měsíční příjem je 10.000,-Kč. Zatím bydlím u rodičů. Chtěla bych hypotéku s délkou splatností 30 let, a ve výši 750.000,-Kč, cena nemovitosti je 800.000,-Kč. Jenže můj pracovní poměr je na dobu určitou, jednou již byl prodloužen. Pracuji jeden rok, tam kde pracuji nedávají smlouvu na dobu neurčitou ihned, ale po několika letech. Tak bych se chtěla zeptat jaká je reálná šance poskytnutí tohoto úvěru. V bytě budu bydlet s přítelem, který má odpracovaný rok a v současné době je na úřadu práce a shání práci, jelikož předešlá mu skončila uplynutím doby. Jsme bezdětní a bez jakýchkoliv závazků.
30. 4. 2012 v 14:39 #67321adminSprávceDobrý den, můj měsíční příjem je 10.000,-Kč. Zatím bydlím u rodičů. Chtěla bych hypotéku s délkou splatností 30 let, a ve výši 750.000,-Kč, cena nemovitosti je 800.000,-Kč. Jenže můj pracovní poměr je na dobu určitou, jednou již byl prodloužen. Pracuji jeden rok, tam kde pracuji nedávají smlouvu na dobu neurčitou ihned, ale po několika letech. Tak bych se chtěla zeptat jaká je reálná šance poskytnutí tohoto úvěru. V bytě budu bydlet s přítelem, který má odpracovaný rok a v současné době je na úřadu práce a shání práci, jelikož předešlá mu skončila uplynutím doby. Jsme bezdětní a bez jakýchkoliv závazků.
2. 9. 2012 v 16:57 #67328adminSprávcePři tvém příjmu to bude asi potíž.
Banky na tobě chtějí jen vydělat…
http://www.1hypoteka.eu/jak-funguji-banky/20. 9. 2012 v 13:31 #67329adminSprávceDobrý den,
I AM MR.ANTONE registrovaný peníze věřitele. I NABÍDKA úvěry, společnostem i jednotlivcům ve výši 3% nízkou úrokovou sazbou I se špatnou úvěrovou, ať už je to krátký nebo dlouhodobý úvěr. Máte-li zájem o tuto nabídku, kontaktujte mě na antoneloan@hotmail.com
S následujícími údaji níže.
(1) jména a příjmení:
(2) ADRESA:
(3) Státní:
(4) Stát:
(5) Kontaktní telefon #:
(6) Částka potřebná:
(7) Půjčka Doba trvání:
(8) Účel úvěru:I čekají na Vaši rychlou reakci.
S pozdravem,
MR. Antone BALÍKU.
30 na náměstí Leicester Square. CITY, LONDON
SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ.
+44704571120524. 9. 2012 v 14:51 #67330adminSprávceA co zkusit jinou? Nebo už jich je víc, které vás odmítli? Rozhodně bych ale nešla do nebankovního úvěru, když vám banka nechce půjčit, tak k tomu má asi dobrý důvod, ne? Co vám řekla jako důvod proč vám jí nechce dát?
24. 9. 2012 v 14:56 #67331adminSprávceMyslím, že budeš muset ještě chvíli počkat než budeš mít smlouvu na dobu určitou, tu banky preferují. Ale jinak myslím, že pokud nemáš žádný půjčky nebo úvěry, tak by ti to mohli dát, když je to tak malá částka na tak dlouhou dobu. Pro informace o hypotékách doporučuju stránku http://www.facebook.com/hypoteky.do.naha 😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.