Toto téma obsahuje celkem 75 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 76)
Koupil jsem ho přes internet, přes eshop http://www.vyjizdecigril.cz/, je tam taková pružina, která gril vytlačí, podívejte se na jejich stránky, máte tam i video, jak to funguje.
Dá se na grilu na dřevěné uhlí držet teplota podobně jako u plynového? Mám doma gril na plyn, který není špatný, ale přece jenom ta vůně dřeva mi tam prostě schází
Pokud tam chcete držet teplotu, tak si musíte koupit gril i s horním víkem. Tam se potom dá držet teplota dobře. Není to nic drahého, kupoval jsem gril za 1500 s víkem i odkládacím stolkem po obou stranách. Ty stolky jsou opravdu perfektní.
měl bych dotaz na ty, co mají plynové grily, tak jaké výhody má ? Nikdy jsem plynový gril neměl, ale docela uvažuju nad jeho koupí, tak budu rád za vaše rady.
Já bych do jiného než do plynového nešel, nemá pachuť uhlí ani ničeho na čem maso děláš. Je to jak kdyby si vařil doma, pohodlné a spolehlivé, protože se mi nestalo, že bych z něj vytáhl maso syrové.