Fotografie od čtenářů: Nápaditá zahrada

Úvodní stránka Fóra Zahrada Fotografie od čtenářů: Nápaditá zahrada

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Vůbec si nedovedu představit, že tohle všechno zvládl jediný člověk, byť by to byla žena ! Na tom muselo být tolik práce, že mě samotnou bolí ruce. Ale stálo to za to, je to opravdu nádherná zahrada.

admin
    Správce

No tak to je nadhera. To je opravdu poteseni pro oko ale pro majitelku jiste i na dusi. No musi to byt spousta prace to udrzovat,takze poklonu majitelce, ktera jak je videt to dela s obrovskou laskou a peci. Opravdu si to zasslouzi jednicku s hvezdickou.

admin
    Správce

Tak to je opravdu nádherná zahrada. Ty terasy s růžemi vdechnou sílu života, dřevěné stavby, krb, zastřešený bazén jsou vkusně začleněny, neméně krásné jezírko umocňuje souhru celku. Vše je opravdu důmyslně promyšlené- krása, souhra, praktičnost. Tato zahrada si zaslouží můj obdiv a její majitelka paní Jaroslava zaslouženou pochvalu.:):):)(^)(^)(^)

admin
    Správce

Jsem kutil a dokážu si představit, kolik práce to dá vytvořit a udržovat tak velkou zahradu. Srdečná poklona patří paní majitelce, která svou láskou a pílí dokázala vytvořit takovou krásu kolem sebe.

admin
    Správce

To je fakt krásná zahrada. Tam bych chtěla odpočívat, ale jak tak koukam, tam se spíš člověk nadře, než aby odpočíval. Ale je to mooooc pěkný! (^) Taky bych takovou zahrádku chtěla jednou mít![^]

admin
    Správce

Moc pekna zahrada na relax jak delana . Da to jiste moc prace to udrzovat . Klobouk dolu !

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.