Fermentovaná zelenina

Úvodní stránka Fóra Zahrada Fermentovaná zelenina

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Jakou chuť má taková fermentovaná zelenina? Je to podobné jako u kvašeného zelí nebo je to úplně něco jiného?

admin
    Správce

Tato otázka by mě taky hodně zajímala, protože na fermentovanou zeleninu jsem zatím slyšela jen samou chválu. Slyšela jsem toho hodně třeba o kimchi, prý to má být jedna z nejzdravějších věcí na světě. Je to pravda, slyšel jste to někdo taky?

admin
    Správce

Toto můžu potvrdit, to je pravda, kimchi je opravdu velmi zdravé. Já třeba jím kimchi každý den a moc mi chutná. Ta chuť se ale moc nedá popsat, je to ale takové křupavé, pikantní a trochu kyselé.

admin
    Správce

A kde to kimchi sháníte? Dá se to sehnat jednoduše nebo se to dá koupit jen v nějakých velkých městech?

admin
    Správce

Koupit kimchi je velmi jednoduché, já ho kupuji online z pohodlí domova. Jsem členem KimchiClubu, díky kterému mi každý měsíc přijde domů zásoba kimchi. Navíc mám dopravu zdarma, pohlcovač pachů do lednice a výraznou slevu na produkty. Teď nabízí KimchiClub i novinku, sušené produkty, které jsou taktéž výborné: https://www.kimchiclub.cz/eshop/9-susene-chipsy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.