EUROOKNA TANABYT – nespolehliva firma
Úvodní stránka › Fóra › Okna a dveře › EUROOKNA TANABYT – nespolehliva firma
- Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 1. 2009 v 9:57 #44699adminSprávce
Dobrý den,
patřím mezi štastnější z Vás okna mam již rok, ale reklamuji závady a to bude také problém, jelikož závazky evidentně nikdo nepřevezme,(bude nás určitě víc) je možno se nějak a někde dovolat(kromě toho zajet za klanem Tazbirkovic).
S.6. 1. 2009 v 14:14 #44700adminSprávceTak to asi naše záloha 130 tis. a okna je v ……,když píšete jaké dluhy má Tanabyt,co ? To jsme zase v pastii,podvod jak vyšitý.:-((_) Jenže s námi se asi nikdo bavit nebude.:-(
6. 1. 2009 v 20:12 #44701adminSprávceCelkem zamrzí, že na „černých ovcích“ uvedou petitisícovou škodu milé důchodkyně a zamlčí miliónové dluhy u dodavatelů, zákazníků a zaměstnaců!!! Tazbírkům zmar!!
7. 1. 2009 v 21:56 #44702adminSprávceJejich adresy není problém si zjistit-jsou uvedený na intrnetu.
8. 1. 2009 v 13:29 #44703adminSprávceZdravim,
zakladal jsem tohle forum, ale ze vse tak dopadne me vubec nenapadlo. Mi nakonec okna opravdu dodali, ale asi stacilo malo a prisel bych o 250 tis. Navic jim chybi par veci dodelat, ale to se asi jak vidim uz nikdy nestane. Jak si tak ctu prispevky ostatnich tak uz se nestydim za to, ze jsem panu Tazbirkovi do telefonu vynadal jak nikdy nikomu a pridal k tomu par peprnych vyhruzek. Mozna proto mi ty okna asi dodal…Jinak mi je lito vsech kteri maji zaplaceno 90% castky a dostali ho*no.
9. 1. 2009 v 20:59 #44704adminSprávceVážení,
pracoval jsem v této firmě 3 měsíce jako obchoďák,je to 1,5 roku,naslibovali mi hory doly, nic neplnili už před rokem a starý pan Jan Tazbírek si tenkrát našel 26letou Venuši a pronajal si vilu v Praze Libuši, kde bylo jakoby oficiální zastoupení firmy a celé horní patro mu sloužilo k radovánkám, nic neřešil nebral telefony ani nečetl maily, věděl jsem, že je zle, když se měli montovat moje nasmlouvané zakázky, nebyl koupen ani materiál!!!!už tenkrát neměli ani na kancelářský papír a byli neplatiči. K plastovým oknům z Polska chci říct, byla od firmy Filplast z profilu Veka a opravdu byla super, kdo si je koupil nebojte se, jsou prvotřídní, byl jsem tam osobně!!! To, že tak dopadli, je způsobeno i tím, že lidské zdroje v této oblasti jsou mizerné, technici líní a vyčuraní, věděli, že je nevyhodí, protože kdo něco uměl, nebyl tam, většina lidí od nich je v Americe nebo v Praze, je to území krásné a plné Cikánů, které tam vystěhoval pan Čunek. Myslím, že skoro každá zakázka byla nějak problémová, byl jsem na dvou poradách v hospůdce U Petra v Lipové Lázních a byla to spoušť, jeden problém za druhým, Tazbírci jsou jako děti, nejsou schopni vést ani řídit, šéf obchodu pan Mžigod bojoval jako lev za včasnost a kvalitu, ale sám proti celému klanu nic nezmohl,Tazbírci si šáhli vysoko a padli hluboko, pan starej Jan Tazbírek má vilu v Žulové a jeho synci taky a mají luxusní vozy BMW Passata a Zdeneček má Jeepa, tak jen abyste věděli, že se stačili napakovat. Je to běs.14. 1. 2009 v 21:58 #44705adminSprávceZdravím,
v životě jsem udělal spoustu chyb,ale poslední dvě si budu pamatovat hodně dlouho.Ta první je,že jsem si v září loňského roku vybral Tanabyt na montáž plastových oken.Ta druhá,že jsem před pár dny měl toho zmetka(Tazbírka) na dosah ruky,kolem nikdo kdo by mu pomohl a já ho nezadupal do země.15. 1. 2009 v 18:40 #44706adminSprávceDobrý den. Také se řadíme mezi okradené firmou Tanabyt. Zaplatili jsme zálohu 109tisic. K montáži oken už nedošlo. Museli jsme okna narychlo sehnat u jiné firmy. Kvůli Tanabytu jsme se dostali do finanční tísně a ztratili jsme plno času. Nevíme přesně jak mame postupovat. Poradte.
19. 1. 2009 v 12:59 #44707adminSprávcePodejte přihlášku do insolvenčního rejstříku a trestní oznámení na Tazbírky ke místně příslušnému státnímu zastupitelství – asi do Ostravi.
A jestli jste někde poblíž můžete Tazbírky zadupat (až nebude mrznout) do země !!!!28. 1. 2009 v 9:20 #44708adminSprávcejak mohli všichni Tazbírci tak dlouho vegetovat na trhu, ždímat vlastní firmu, kupovat si na co vlastně neměli a přitom hlásat na stránkách 18 let zkušeností, vždyt neuměli ani počítat.
Tak dlouho před sebou kutálet kouli s dluhama a přitom v roce 2007 dostal 4 milionovou dotaci, která se zase použila do černé díry.
Hnus zavřít i s ekonomem firmy.28. 1. 2009 v 19:41 #44709adminSprávceDobrý den, co se týče těch cikánů a Tazbírků, tak jste pěkně vedle, protože tu žijí také normální lidé. Naštval jste nás, neházejte všechny do jednoho pytle – blbe!8o)
9. 2. 2009 v 21:49 #44710adminSprávceFirma Tanabyt už bohužel neexistuje. Ještě dluží mé přítelkyni nemocenskou. Bohužel ji asi taky neuvidí, jako mnoho zákazníků svá okna.
9. 2. 2009 v 22:31 #44711adminSprávceInsolvenční řízení s firmou Tanabyt rozjel Ostravský soud, ale postoupil to soudu Brněnskému, jelikož firma byla prodána asi bílému koni, jehož bydliště je v působnosti Brněnské justice. Mé přítelkyni ještě firma dluží nemocenskou asi za 5 týdnů. Bohužel ani OSSZ Jeseník s tím nechce nic mít a o výplatě za tři měsíce ani nemluvím. Pan Tazbírek by si zasloužil výchovný pobyt v nápravném zařízení se zvýšenou ostrahou. Poslední rok činnosti firmy byl dle mého jeden velký podvod.
23. 2. 2009 v 20:30 #44712adminSprávceZdravím všechny, mám na starého Tazbírka číslo – 724082402.
tak mu zkuste taky něco osobně jako já, ale moc si od toho neslibujte. Ale dejte mu co proto, hodně štěstí::::::::(;)13. 11. 2009 v 12:51 #44713adminSprávceLD-OKNA – POZOR !!!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.