EUROOKNA TANABYT – nespolehliva firma
Úvodní stránka › Fóra › Okna a dveře › EUROOKNA TANABYT – nespolehliva firma
- Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 9. 2008 v 11:52 #44655adminSprávce
Firma Tanabyt je velmi nespolehliva. Pri zaplaceni 90% casti z castky vsech objednanych oken a domluveni montaze na 1.8.2008 pote 16.8.2008 a pak oddalovani o dalsi tyden dodnes nemam okna a pochybuji jestli uz je vubec zacali vyrabet. Jednou chybi drevo pak sklo. Priste to asi bude kovani a nafta na dopravu. Vsem kteri by si chteli neco s touto firmou zacit ODRAZUJI!!!!!
4. 9. 2008 v 11:52 #19351adminSprávce17. 9. 2008 v 17:38 #44656adminSprávcePřipojuji se k tomu pánovi. Reklamuji uTanabytu vady, které sám jejich revizní technik označil za neopravitelné (špatné opracování rámů, nedbale slepované hranoly). A oni mi jako cenu útěchy, po pěti měsících a několika urgencích, nabízejí jednu soupravu na udržování oken!
Samotná okna, až na ty vady, nejsou špatná, ale to jednání!
Tanabytu se zkrátka vyhněte.14. 10. 2008 v 14:19 #44657adminSprávceSouhlasim s vyse uvedeným, montáž oken měla proběhnout již 8.9.2008, i přes miliardu tlf. hovorů stále jen sliby a montáž v nedohlednu firmu Tanabyt rozhodně nikomu nedoporučím !
Zima za krkem a dům bez oken a dveří a ani výhled kd:Xy budou schopni realizovat montáž….25. 10. 2008 v 13:23 #44658adminSprávce25. 10. 2008 v 13:44 #44659adminSprávceFirma Tanabyt je velmi nesolidní. Nebere telefony, nedpovídá ani na sms nebo emaily. Pri zaplaceni „jenom“ 50% části z částky vsech objednaných oken a domluveni montaže na 6.10.2008 poté 20.10.2008 a po telefonátech o ujištění výroby a dodržení termínu montáže, další oddalovani o dalsi týden. Nyní je nový termín stanoven na 5.11.08, ale pochybuji jestli je vůbec začnou vyrábět. Proto jsem dal výpověď pro nedodrření termínu montáže a okna si nechám vyrobit u jiné firmy sice to bude o nějaký ten měsíc dýl, ale když pročítám recenze na tanabyt tak je budu mít namontované daleko dříve (snad). Jak to bude se složenou zálohou- tak to jsem taky zvědav.:S Vsem kteři by si chteli neco s touto firmou začít ODRAZUJI!!!!! (_)Obchodní zástupci i zaměstnanci od firmy odcházejí. Navíc dnes jim přestaly fungovat i internetové stránky
26. 10. 2008 v 10:14 #44660adminSprávceDávám za pravdu. S firmou Tanabyt máme velké problémy.Když s námi uzavírali smlouvu, jednali velice solidně, vstřícně. Jakmile byla smlouva uzavřena, bylo třeba řešit změny,nové dodatky, začalo to drhnout.Následná péče o zákazníka byla velice špatná.Když byla konečně zakázka podle našich představ a blížil se termín montáže oken, zástupci firmy byli najednou nedostupní. Od smlouvy odstupujeme, ale máme velké obavy kdy a kdo nám vrátí zaplacené zálohy. Info pro podobně postižené zákazníky firmy Tanabyt-mají teď od února změnu sídla firmy, tak si správnou adresu ověřte na justici.cz, ať případné výpovědi dojdou na správnou adresu.
27. 10. 2008 v 15:03 #44661adminSprávceTaky jsem jedna z čekatelů dodávky od Tanabytu. Dodávka a montáž měla být provedena v květnu 2008. Do dnešního dne Tanabyt pouze mlží a mlčí. Možná by bylo vhodné spojit síly a něco s tím konečně udělat. Žaloba, konkurz, vymáhání dluhů???
29. 10. 2008 v 16:57 #44662adminSprávceMám úplně stejné problémy s firmou Tanabyt jako vy.Montáž měla být v srpnu a do dnešního dne nic.Telefony bere akorát fax.Už mě to přestalo bavit a chtěl bych s tím taky něco udělat.Zajímalo by mě jestli těm kdo vypověděl smlouvu již vrátili peníze nebo je to všechno na mrtvém bodu.Ty kteří mají problémy s firmou Tanabyt bych prosil aby své poznatky nebo řešení k dané situaci poslaly na email nespokojeny.zakaznik@gmail.com .Máme s nimy jen špatné zkušenosti.
30. 10. 2008 v 0:34 #44663adminSprávceTaké jsme čekateli na jedny dveře od firmy Tanabyt.Dnes jsme předali vše potřebné právníkovi a budem doufat, že dostanem zpět peníze.
1. 11. 2008 v 18:31 #44664adminSprávcemáme stejný problém okna jsme měli mít v srpnu ale máme zaplaceno 90% a nemáme nic,24.10.2008 jsem posílala odstoupení od smlouvy ale nevím jestli se vůbec někdo ozve,právník nám radil hromadnou žalobu tak se klidně přidáme pokud bude mít někdo zájem(lenka.hed@seznam .cz, 728412804)
2. 11. 2008 v 12:01 #44665adminSprávceVaruji před odstoupením od smlouvy.Můj právník naší smlouvu důkladně prostudoval a máme v ní zapeklitý bod 10.2 v odstavci X.Ostatní ujednání v , kterém stojí, že když od smlouvy odstoupíme peníze, které jsme zaplatili jako zálohu propadají(nevrací se).Tuďíž po odstoupení od smlouvy by jsme neuspěli ani u soudu.Postupujem tím způsobem, že od smlouvy jsem neodstoupila a můj právník napsal dopis, kde stanovil termín v kterém chceme buď dveře nebo peníze, když ani to nezabere podáme žalobu k soudu, ale od smlouvy rozhodně neodstupuji.DEJTE NA TO POZOR!!!:S:(
2. 11. 2008 v 23:52 #44666adminSprávceTaké Vás zdravím postižení , je to velmi smutné a zarážející , že si to ještě nějaká skupinka lidí v dnešní době dovolila. 5o % v háji , okna v pr…. barák děravý a zatím bezmoc. Žaloba bude na místě. Doporučuji firmu vyrábějící pouze eurookna dřevěná – Galux tel. 724 455 625 Beroun. Držím palce. jarip@centrum.cz [^](8)):S
4. 11. 2008 v 18:28 #44667adminSprávceNechci se Tanabytu přehnaně zastávat, ale nejsou to gauneři. Nějaké velké firmy (mj. ruský hotel v Karlových Varech) jim nezaplatily hotové dodávky a oni se teď topí v problémech. Byl jsem tam a je to velice smutný příběh… někteří zákazníci tam jezdí rovnou v doprovodu chlápků v kožených bundách. Je mi jich líto, snad kromě mladého Tazbírka, ten vypadá zcela v pohodě.
11. 11. 2008 v 21:50 #44668adminSprávceZajímavé, v mém případě se dva právníci shodli, že bod 10.2. je údajně taktéž napadnutelný. Prý je proti dobrým mravům a nemá ve smlouvě co dělat. Tak kdo má sakra pravdu? Nebál bych se toho. Už to, že neprojevují žádnou komunikaci je důvod k vypovězení smlouvy.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.