elegantní schody

Úvodní stránka Fóra Podlahy a schody elegantní schody

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 9 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobrý den, chtěla bych nový schody, co by byly i elegantnější a modernější. Potřebovala bych inspiraci. Děkuji.

admin
    Správce

Dobrý den. Jako schody do novostaveb? My jsme třeba doma volily schody od výrobce Empate, pokud je znáte? Zrovna tato firma se specializuje na výrobu moderních schodišť a zábradlí. Dokonce dokážou splnit i Vás návrh, takže si můžete schody navrhnout a oni Vám je udělají. Opravdu jsem byla a jsem doteď hrozně spokojená se schodištěm od nich! 🙂

admin
    Správce

Mohu jen souhlasit s paní Pavluškou, moji rodiče nevěděli zda si nechat dělat schody od soukromníka, ale po docela dlouhé uvažovaní, nakonec vyhrála společnost Empate, přeci jen na schody mají záruku, udělají Vám je na míru a především jsou to schody kvalitní. Což je podle mne rozdíl oproti soukromníkům stolařům, kteří například dělají schody sami doma. I ta záruku je dle mého názoru komlikovaná. Takže opravdu mohu doporučit raději nějakou firmu, která se specializuje na dano věc.

admin
    Správce

Teď jsem viděla bannery na stránkách od toho Empate, jak tady zmiňujete, tak jsem na to klikla a přesměrovalo mě to na ně, tak jsem tak brouzdala a dívala jsem se na různé styly a opravdu hezké, velice hezké. V dnešní době jde opravdu pokrok dopředu. Hrozně se mi líbí nové schody do těch novostaveb, už né jen žulové, jak se to dělávalo, ale teď už i ty skleněné, to je nádhera.

admin
    Správce

To je pravda, že ta doba jde dopředu. Hlavně jak vždyky říkává mamka, tak za jejich doby opravdu žádný výběr moc nebyl. Jeden druh a tím to haslo. Mě se třeba hrozně na té firmě Empate líbila prvotřídní kvalita služeb. Opravdu se o své zákazníky dokáží postarat 🙂

admin
    Správce

A vy jste si tedy objednávali schody od toho Empate? Na kolik Vás prosím Vás vyšly? 🙂 Byla to moc velká pálka? 🙂 Říkali jsme si, že bychom si pořídili taky takové schody na půdu 🙂 chceme, ale kvalitní, které opravdu vydrží delší dobu 🙂 Proto do toho chceme trošku i investovat 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.